Spor 12.07.2018 10:49 Güncelleme: 12.07.2018 11:46

Djokovic Ve Nadal Wimbledon Yarı Finalinde Birbirlerine Rakip Oldu

Wimbledon'da Novak Djokovic ve Rafael Nadal rakiplerini geçerek yarı finalde birbirlerine rakip oldu.
Djokovic Ve Nadal Wimbledon Yarı Finalinde Birbirlerine Rakip Oldu

Mina ÖZERTAN

Sezonun 3.Grand Slam'i Wimbledon'da yarı finalistler belli oldu. Roger Federer'i büyük bir sürprize imza atarak mağlup eden Kevin Anderson, Milos Raonic'i yenen John İsner ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalin 2 ayağı ise dev bir eşleşmeye sahne olacak.Eski şampiyonlar Novak Djokovic ve Rafael Nadal fina biletini kapmak için nefes kesen bir mücadele verecek.

NOLE ESKİ GÜNLERİNE YAKLAŞIYOR

Merkez kortta günün ilk maçında sahne olan 3 kez Wimbledon şampiyonu Novak Djokovic Japon Kei Nishikori'yi mağlup etmeyi başardı. Giderek eski günlerine yaklaşan Sırp tenisçi Nishikori'yi  6-3, 3-6, 6-2 ve 6-2'lik setlerle 3-1 yenerek adını son 4 tenisçi arasına yazdıran ilk isim oldu.

EPİK MAÇIN GALİBİ RAFA

Nole'nin yarı finaldeki rakibini belirleyecek mücadele isim tam bir tenis şölenine sahne oldu. Rafael Nadal ile Juan Martin del Potro son 4 biletini kapmak için 4 saat 47 dakika süren epik bir maça imza attı.Savaştan galip çıkan isim ise Nadal oldu. İspanyol raket Delpotro'yu 7-5, 6-7, 4-6, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-2 yenerek yarı finale yükselmeyi başardı.

YARI FİNALLER YARIN

Daha şimdiden merakla beklenen Novak Djokovic-Rafael Nadal kapışması yarın yaşanacak.Yarı finalin diğer ayağındaki İsner-Anderson mücadelesi de aynı gün oynanacak.