Magazin 21.06.2019 00:30

DOĞAL YAŞLANYORUM...

Başarılı sanatçı Della Miles'ın muhteşem sesi Bodrum gecelerinde yankılanmaya devam ediyor.
DOĞAL YAŞLANYORUM...

Yaz boyunca Bodrum'da sahne almaya devam edecek olan Amerikalı sanatçı Della Miles, serinin beşinci konserinde de performansıyla göz doldurdu. Sahne öncesinde televizyoncuların sorularını yanıtlayan Miles Bodrum'a çok alıştığını söyledi. Hafta boyunca Avrupa ve Türkiye'de en az üç konser yaptığını söyleyen ve bu temponun kendisi için itici güç olduğunun altını çizen başarılı sanatçı, ''Hayranlarınız sizin güzellik sırlarınızı da merak ediyor.'' diyen bir gazteciye ise ''Teşekkürler Allah ve elbette teşekkürler anne ve babam. Benim güzellik sırrım sadece bu. Özel bir metod yada yöntem yok. Doğal bir şekilde yaşlanıyorum.'' ifadeleriyle karşılık vererek herkesi tebessüm ettirdi.

Kısa röportajın ardından sahnedeki yerini alan Siyah İnci, seslendirdiği şarkılar ve etkileyici sahne performansı ile dinleyicilerinden tam not aldı. Konserinin sonlarına doğru sahnesinde ağırladığı çeşitli milletlerden çocuk hayranlarıyla düet yapan Della Miles, onları tek tek öpüp kokladı. ''Dünyanın en masum varlıkları çocuklar. Bir çocuğun gözbebeklerinde kendinizi görebiliyorsanız işte o zaman önemli işler başarmış ve önemli bir insan olabilmişsinizdir.'' sözleri ile büyük alkış aldı.

Sekiz farklı milletten hayranlarının tam anlamıyla mest olduğu konserin finalini Nil Burak'la özdeşleşen ''Yalnızım Ben'' şarkısı ile yapan Miles, ''Yalnız kaldığınızı hissettiğinizde ellerinizi gökyüzüne açmaktan asla çekinmeyin.'' tavsiyesiyle geceyi noktaladı.