Magazin 03.06.2023 04:55

DOĞUM GÜNÜNE 'VAY BE' SÜRPRİZİ

Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını tüm dünyada duyuran Didem Kınalı, bu sefer aynı sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Oryantellikten solistliği geçiş yapan Didem Kınalı, doğum günü olan 6 Haziran'da yeni single çalışması 'Vay Be'yi müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor..
DOĞUM GÜNÜNE 'VAY BE' SÜRPRİZİ

Büyük ustaların onayını alarak şarkı söylemeye başladı

Önceki gün Bebek'te sabah yürüyüşü yaparken objektiflere yansıyan Kınalı, Yıldız Tilbe şarkısı olan 'Vay Be'nin çıkış tarihi için sabırsızlandığını ifade etti.  Kınalı, ''Sesi olanda olmayanda şarkı söylüyor camiada. Çok heyecanlı olsamda ses konusunda kendime güveniyorum. Büyük ustaların onayını alarak bu işe soyundum açıkçası.'' dedi.   

Kin tutan bir insan değilim

Bülent Serttaş'la yaşadığı gerilim hatırlatılarak, 'Aynı sahnede teklif alsanız çıkar mısınız? Kırgınlığınız var mı?' sorusuna Kınalı, ''Hiçbir kırgınlığım yok. Tarzımız çok farklı olsa da çıkarım tabii sahneye. Kin tutan bir insan değilim.'' dedi.   

Aşk konusunda hiç şans yüzüme gülmedi!

Aşk hayatının sorulması üzerine içtenlikle sorulara cevap veren Didem Kınalı, ''2.5 senedir hayatımda kimse yok. Bazen düşünüyorum da yıllar geçiyor, şöyle zengin bir koca bulupta rahat mı etsem diye. Sonra diyorum ki bu işler bana göre değil. Millet zengin bir eş bularak bir yerlere geliyor ben ne yaptıysam bir başıma yaptım ve tırnaklarımla bir yerlere geldim. Zengin profili ne yazık ki çirkin ve kilolu kafamda. Benim hayatıma girecek kişi yine benim gibi fakir olur kesin. Bana öyle hem zengin hem yakışıklı birisi denk gelmez. Şans bu anlamda yüzüme hiç gülmedi'' diyerek gülümsedi.