Magazin 07.12.2018 02:02 Güncelleme: 06.12.2018 18:42

Doğum Sonrası İlk Kez Görüntülendiler

Geçtiğimiz temmuz ayında kızları Liya'yı kucaklarına alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu önceki akşam ilk kez görüntülendiler.
Doğum Sonrası İlk Kez Görüntülendiler

 Acarkent'te bulunan bir mekanda Kenan Doğulu'nun arasında bulunduğu arkadaş grubuyla bir araya gelen ünlü çift, bebekleri hakkındaki sorulara "Gayet iyi. İlginiz için teşekkür ederiz" yanıtını verdiler.

KENAN DOĞULU'DAN 'BABA' TEBRİK

Kızları Liya doğduktan sonra görüntülenmeyen ve onunla ilgilenmek için İstanbul'da her yıl düzenlediği konser organizasyonlarını iptal eden Tarkan ortaya çıktı. Eşi Pınar Tevetoğlu'yla birlikte Acarkent'te bulunan bir mekanda yaklaşık dört saat kalıp yemek yiyen Tarkan, burada ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'yla da bir araya geldi. Uzun süredir görüşmeyen ikili özlem giderdi. Kenan Doğulu'nun baba olan Tarkan'ı kutlayıp, tebrik ettiği öğrenildi.

ŞAPKASIYLA YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Doğum sonrası saçlarını siyah renge boyadığı görülen Pınar Tevetoğlu, patlayan flaşlarla şoke oldu. Aldığı fazla kiloları henüz veremediği gözlenen Pınar Tevetoğlu, patlayan flaşlara görüntü vermemek için montunun şapkasıyla yüzünü kapatması dikkatlerden kaçmadı. Rahat tavırlarıyla gazetecilerle selamlaşan Tarkan "Bizi burada buldunuz ya. Sizleri tebrik ederim" sözleriyle espri yaptı.