Vakıf Katılım web
Magazin 27.01.2021 04:53

Doğuş ile Aleyna Dalveren "Kıyamam" İçin Buluştu

Pop müziğin usta ismi Doğuş ile sosyal medyanın ünlü ismi Aleyna Dalveren, Daax Production etiketiyle çıkaracakları 'Kıyamam' isimli şarkının klip çekimi için bir araya geldi.
Doğuş ile Aleyna Dalveren

Daha önce “Giden Gider” şarkısı için bir araya gelen Aleyna Dalveren ile Doğuş, bu şarkıyla 15 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşmışlardı. İkili bu kez “Kıyamam” şarkısı için bir araya geldi.

Klip çekimi için kamera karşısına geçen Doğuş, Aleyna Dalveren ile ilgili “Yaptığı her işte aktif, başarıya ulaşıyor. Aleyna’yı çok takdir ediyorum. İnşallah hayatı boyunca güzel şeyler yapsın. Biz de onun hayatına bir renk olalım” diye konuştu. Dalveren ise Doğuş için “Doğuş abimin şansına inanırım. Şimdi ikinci şarkımızı da yine onun sevilen eskilerinden seçtik” dedi. 

"KOZMETİĞE DAİR HER ŞEY VAR"

Sanatçı Doğuş yakın zamanda kozmetik markasının ürünlerini de piyasaya sürdü. Kozmetik sektöründe de iddialı olduğunu söyleyen Doğuş, "Ürünlerimiz kadın ve erkek tüketicilerin seveceği tarzda ürünler. Kozmetiğe dair her şey var markamızın çatısı altında. Gece gündüz kremleri, bakterilere karşı koruyucu kolonyalar, e vitamin içerikli ürünler" şeklinde konuştu.

ARABALI VİDEOLARIN DEVAMI GELECEK

Sosyal medyada araba içinde çekilen videosu çok ses getiren Aleyna Dalveren, 'çiğ köfteli' videonun bir anda patladığını, beklentisinin dışında izlendiğini ve etkileşim aldığını söyleyerek arabalı videoların devamının geleceğini açıkladı.