Magazin 16.11.2018 02:00

Don Kişot Ozan İle Sancho Panza Günay

Ünlü oyuncu Ozan Güven ve komedi dizilerinin sevilen yüzü Günay Karacaoğlu, şu sıralar harıl harıl birlikte sahneleyecekleri yeni oyunları için çalışıyor.
Don Kişot Ozan İle Sancho Panza Günay

Tiyatro sahnesinde sürekli birlikte olan ikili geçtiğimiz akşam bu defa tiyatro izlemek için geldikleri Trump Alışveriş Merkezi’nde karşılaştı. Birbirlerinden habersiz ‘Meçhul Paşa’ adlı oyunu izlemeye gelen ikili “Aaaa uzun zamandır görüşemiyorduk” diye şakalaşıp birbirlerine sarıldı. Aynı anda objektiflere de poz veren Güven ve Karacaoğlu, “Çok keyifli bir oyun geliyor. Tiyatro için çalışıyoruz” dedi.

Baba Sahne’nin yeni prodüksiyonu olan ‘Don Kişot’um Ben’ adlı oyunda  Don Kişot Ozan Güven başrolü paylaştığı Günay Karacaoğlu’nu, nam-ı diğer Sancho Panza’yı da yanına alarak yollara düşüyor. Yönetmen Emrah Eren’in yorumuyla yakın zamanda seyirciyle buluşmaya hazırlanan Don Kişot’um Ben'de, Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun yanı sıra; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğlu, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor.