Magazin 09.03.2016 08:09

Düğün tarihi belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın düğün tarihi belli oldu Geçtiğimiz haftalarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün tarihi netleşti. Çift, 14 Mayıs'ta nikâh masasına…
Düğün tarihi belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın düğün tarihi belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün tarihi netleşti. Çift, 14 Mayıs'ta nikâh masasına oturacak.

YENİBİRLİK- Geçtiğimiz haftalarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğün tarihi netleşti. Çift, 14 Mayıs’ta nikâh masasına oturacak.

Yaklaşık 1.5 yıldır beraber olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, beraberliklerini nikah masasına taşımak için artık gün sayıyor. İkilinin uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü törenden detaylar da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı.

Düğün 14 Mayıs akşamı Cunda Adası’nda yapılacak. Kobal ve İmirzalıoğlu, son hazırlıkları kontrol etmek amacıyla Cunda’ya daha önce gidecek. Düğünde yakın dostu Tuvana Büyükçınar’ın hazırladığı bir gelinlik giyecek olan Kobal, 12’sinde adada olacak.

İmirzalıoğlu ve yakın dostları ise 13’ünde Kobal’a katılacak. Çiftin farklı şehirlerden gelecek konukları için üç otel kapattığı, davetlilerin Ayvalık’tan Cunda’ya özel olarak süslenmiş teknelerle taşınacağı bu büyük organizasyonun maliyeti 210 bin lirayı bulacak.

Bu arada çiftin daha önce düğün için 21 Mayıs’ta karar kıldığı, ancak o tarihin Berat Kandili’ne denk geldiğini öğrenince töreni öne çektiği konuşuluyor.

YÜZÜKLERİ ŞOFÖRÜ ALDI

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalığlu’nun özel olarak sipariş verdikleri alyansları da hazır. Cartier marka yüzükler, önceki gün İmirzalıoğlu’nun şoförü tarafından teslim alındı.