Magazin 23.06.2019 00:30 Güncelleme: 23.06.2019 00:04

Duman, Ezhel, Ben Fero ve Hey Douglas 14 Bin Kişiye Müzik Dolu Bir Gece Yaşattı.

Epifoni Organizasyonu Enter The Music Fest'19 Rekor Katılımla Dün Gce (21.06.2019) KüçükÇiftlik Park'ta Gerçekleşti.
Duman, Ezhel, Ben Fero ve Hey Douglas 14 Bin Kişiye Müzik Dolu Bir Gece Yaşattı.

Kurulduğu günden bu yana yerli-yabancı sanatçılar ile ses getiren festival ve konserlere imza atan Epifoni, 2019 yaz sezonunu şahane bir festival ile karşıladı; 

Enter The Music Fest'19.Türk rock tarihine adını altın harflerle yazdıran Duman, Türkiye'de hip-hop/trap kültürünün önde gelen temsilcisiEzhel ile aynı müziğin yeni nesil yükselen ismi Ben Fero, farklı tarzı ve sahne başarısı ile ciddi bir kitleye sahip olan Hey Douglas Enter The Music Fest için KüçükÇiftlik Park sahnesindeydi.

Enter The Music Fest'19, DJ Ali Taş'ın ardından alternatif müziğin trend isimlerinden Nova Norda, Slang, Emir Yargın ve Düş Dünya konserleri ile başladı.
Deniz Akkaya, Doğukan Manço, Sezer Çakır , Nil Özalp, Sercan Badur gibi isimlerinde ilgi gösterdiği festivalde farklı tarzlarda aralıksız 10 saat müzik devam etti.
14 bin her yaştan gencin eğlendiği gecede, sahneye çıkan sanatçıların performansları da seyircilerden büyük alkış ve tezahüratlar aldı. Festivale gelemeyen Demet Akalın'da instagram hesabından Ben Fero'nun Enter The Music sahnesinde söylediği "Demet Akalın" şarkısını paylaştı ve altına "Namıma çok şarkı yapıldı ama ismimi bu kadar insan bağırmamıştı." yazdı.

Duman konseri ile son bulan festival, 2019 yılının en yüksek katılımlı yerli festivallerinde zirveye oturdu.

Epifoni, son dönemin öne çıkan isimlerini ve her yaştan genci eşsiz konserleriyle buluşturmaya devam edecek.  ARSLAN GÜVEN