Magazin 10.08.2022 04:14

DÜNYANIN İLK FİZİKSEL NFT LANSMANI SEBA MARE'DE GERÇEKLEŞTİ

XHouse bünyesinde yer alan NFT koleksiyonunun ilk lansman etkinliği, geçtiğimiz gün Bodrum Gündoğan'da yer alan Seba Mare'de yapıldı. 
DÜNYANIN İLK FİZİKSEL NFT LANSMANI SEBA MARE'DE GERÇEKLEŞTİ

3 gün süren etkinlikte hem XHouse NFT’leri hem de “Elastic Waves” koleksiyonundan seçilen parçaları satışa sunuldu.

Zeynep Arınç'ın küratörlüğünde gerçekleşen ve dünyanın ilk fiziksel NFT lansmanı olan etkinlikte, her parçası el üretimi olan BeeMel imzalı “Elastic Waves” koleksiyonlar yer aldı. 

 Etkinliğe, Engin - Selen Keçeli,  Sitare Kalyoncu, Kemal - Mediha Kaya, Aslı Akdilek, Nuray - Halil Mutlu,  Özhan- Didem Olcay gibi cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. 

 

 

 

XFunds Hakkında

NFT üretiminde ve ticaretinde hizmet veren bir servis olan XFunds, amacını “NFT ticaretini herkes için kolay ve erişebilir hale getirmek ve bireylere özgü geliştirdiği çözümlerle faydalı bir ekosistem oluşturmak” olarak tanımlıyor.

 


XFunds, amacını hayata geçirmek adına ise “XHouse” adlı NFT projesini çıkarıyor. XHouse, yeni ve gelecek vadeden sanatçılarla buluşmayı ve onları seçkin sanatseverlerle bir araya getirmeyi amaçlıyor. Dünyanın dört bir yanındaki NFT meraklıları, sanatçıları ve koleksiyonerlerinden oluşan kapalı ve seçkin bir topluluk oluşturma hedefiyle kurulan XHouse’un sunduğu kart NFT’lerini satın alan sanatseverler, bu kapalı topluluğa erişim hakkı kazanıyor.

 


XHouse kartına sahip olan sanatseverler, XHouse aracılığıyla dijital sanatla ilgilenen farklı sanatseverlerle iletişime geçebilecek ve bu topluluk için özel olarak hazırlanan, Elastic Waves dahil, tüm yeni ve özgün dijital sanat koleksiyonların ilk sahipleri olabilecek.