Güncel - Yaşam 24.09.2021 09:00

Düzce Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel alacak

Düzce Üniversitesi istihdam edilmek üzere 2 Sözleşmeli Personel alıyor.
Düzce Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel alacak

Düzce Üniversitesi istihdam edilmek üzere 2 Sözleşmeli Personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre belirtilen pozisyonlarda toplam 2 (iki) adet sözleşmeli personel alınacak.

Başvuracak adayların; ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar), Üniversitenin resmi web sayfası olan personelbasvuru.duzce.edu.tr adresinde yer alan “Sözleşmeli Personel / Sürekli İşçi Başvuru ve Sonuç İşlemleri” kısmından online olarak müracaatta bulunmaları gerekiyor.

Her aday en fazla 1 kadro için başvuruda bulunabilir. Eksik evrak/belge ile başvurular kabul edilmeyecek.

KPSS puan sıralamasına göre yerleştirilmeye hak kazanan adayların isimleri “Sözleşmeli Personel / Sürekli İşçi Başvuru ve Sonuç İşlemleri” adresinden açıklanacak. Puan eşitliği durumunda mezuniyet notu yüksek olan aday sıralamada hak kazanacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.