Beyaz Perde 01.11.2018 13:27

E-spor Temalı Film Meraklıları İle Buluştu

Yönetmen koltuğunda Umut Aral'ın oturduğu, senaryosunu Emre Sirel'in kaleme aldığı "İyi Oyun" filmi, Vadistanbul'da gerçekleşen galada ilk izleyicileriyle buluştu. Farklı konusu ile merak uyandıran filmin galasına ilgi yoğundu.
E-spor Temalı Film Meraklıları İle Buluştu

 "Senin oyunun, senin takımın, senin umudun, senin efsanen!" sloganı ile yola çıkan filminin galasına, birçok ünlü isim katıldı. Olimpiyatlara bir dal olarak eklenmesi düşünülen ve dünyada milyonların oynadığı e-spor temalı film, vizyona günler kala meraklılarının beğenisine sunuldu.

Zengin kadro

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz, Kaan Sevi, Atakan Yılmaz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin'in başrollerinde olduğu filmin galasına, birçok ünlü isim katıldı. Mustafa Sandal, Aclan Acar, Bensu Soral, Hakan Baş, İsmail Demirci, Burcu Biricik, Serkan Çayoğlu, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Keremcem, Alp Navruz, ve Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz film ekibinin heyecanına ortak oldu.

Hep birlikte film izlediler

Oyuncular, 'İyi Oyun'un yönetmeni Umut Aral ile birlikte gösterimden önce kırmızı halıda basının karşısına çıktı. Oyuncular, "Türkiye'de ve dünyada bir ilke imza atmanın heyecanını yaşıyoruz, hep birlikte ilk kez filmi izleyeceğiz" dediler. Doruk Acar, Alper Özdemir, Hakan Baş ve Alper Çağlar'ın yapım şirketi Eludis, Kemal Çömelek ve Kerem Bürsin'in yapım şirketi Braveborn ile Fikiron ve HER Yapım'ın ortak yapımı film, dünyada milyonların oynadığı League of Legends'ın Türkiye'deki büyük finaline hazırlanan beş gencin mücadele ve dostluk hikayesini anlatıyor.

"Balayı bitsin istemedik"

Filmin ortak yapımcılarından olan Hakan Baş, geceye eşi Bensu Soral ve kayınbiraderi Bedirhan Soral ile katıldı. Bir hayli keyifli olan 3'lüye, sonrasında İsmail Demirci eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde evlenen ve balayı tatilinden dönen ikili, "Tatilin hepsi güzel oluyor, huzurlu bir tatil arıyorduk ve bulduk. Kesinlikle bitsin istemedik, ama her şeyin bir sonu var. Sonuçta ne olursa olsun, burayı özlüyoruz. En güzel yerde olsakta burası başka, güzeldi" dedi. İlk film yapımcılığı olan Hakan Baş, "İlk ortak yapımcılığını yaptığı film, o yüzden çok heyecanlıyız" dedi.

Sorulardan kaçtı

10 yıllık eşi Emina Jahovıc'den geçtiğimiz aylarda boşanan Mustafa Sandal, gala gecesine bir erkek arkadaşı ile katıldı. Boşanma sonrası zor zamanlar yaşayan ve eski eşinin Sadettin Saran ile ilişki yaşaması sonrası aşk hayatında hareketli günler yaşayan şarkıcı, gösterime neredeyse koşarak geldi. Gala gecesinde bulunan gazetecilerden kaçmak isteyen Sandal, koşar adım üst kata çıkarak salona girdi. Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı konuşulan ve instagram yazışmaları ortaya çıkan şarkıcı, sorulara yanıt vermeden salonun arka kapısından çıkış yaptı.

Ayağının tozuyla galaya

Galaya katılan isimler arasında güzel oyuncu Hazal Eylül Çelik’te yer aldı. Son olarak rol aldığı ‘Kapan’ adlı sinema filmiyle sinema seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Çelik, Fas’ta gerçekleşen reklam çekiminden ayağının tozuyla galaya yetiştiğini belirtti. Sürpriz bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan güzel oyuncu, güzelliğiyle gecenin en dikkat çeken isimleri arasında yerini aldı.