Ekonomi 06.07.2022 07:00

EasyCep ve Arzum'dan yeni iş birliği

Türkiye'nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, elektronik ev aletleri üreticisi Arzum ile gerçekleştirdiği iş birliği ile küçük ev aletleri kategorisini kullanıcılarının beğenisine sundu.
EasyCep ve Arzum'dan yeni iş birliği

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, elektronik ev aletleri üreticisi Arzum ile gerçekleştirdiği iş birliği ile küçük ev aletleri kategorisini kullanıcılarının beğenisine sundu. İş birliği kapsamında EasyCep mağazalarında ve web sitesinde oluşturulan ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisi altında Arzum’a ait 4 ayrı grupta 113 farklı yenilenmiş ürün tüketici ile buluşuyor.

Yenilenmiş elektronik cihaz sektörünün öncüsü EasyCep ve küçük ev aletleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Arzum, yeni bir iş birliği başlattı. İş birliği, ilk alıcısı tarafından paketi açılan ancak hiç kullanılmadan iade edilen veya nakliye sırasında hasar oluşan ürünleri kapsıyor. Sıfır kullanıcı temaslı bu ürünler yenilenerek EasyCep’in mağazalarında ve online kanallarında ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisi altında daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

YÜZDE 30’A KADAR UYGUN FİYATLAR

Buna göre ilk alıcısı tarafından paketi açılan, satın alma kararından vazgeçmek ya da bir başka ürünü tercih etmek gibi nedenler ile iade edilen küçük ev aletleri, EasyCep tarafından yenilenerek hem EasyCep’in mağazalarında hem de www.easycep.com ’da oluşturulan ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde 4 ayrı grupta 113 farklı çeşit ürün satışa sunuluyor. İş birliği kapsamında Arzum OKKA Türk kahvesi makinesinden mutfak robotuna, el blender setinden tost makinesine kadar pek çok yenilenmiş küçük ev aleti yer alıyor. Sıfır ürünlere göre yüzde 30’a kadar daha avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan ürünler için Arzum 12 ay garanti veriyor. Ayrıca satış işleminin yapıldığı ilk günden itibaren müşterinin 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı da bulunuyor.

‘’Yenilenmiş elektronik ürün denince akla EASYCEP gelecek. ‘’

EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir, ‘Yenilenmiş elektronik cihaz sektörünü sıfırdan inşa ediyoruz. Bugüne kadar satışlarımızın yüzde 90’ını cep telefonu tarafı domine etti. Kalanı ise, tablet, bilgisayar ve akıllı saat gibi ürünlerden oluştu. Şimdi ürün gamımızı genişletmek için önemli bir adım attık ve küçük ev aletlerini de bünyemize kattık. Kendi kategorisinde itibarlı ve güvenilir bir marka olan Arzum ile yaptığımız bu iş birliği bizim için çok değerli. Bu sayede daha çok insanı, yenilenmiş elektronik ürün ile tanıştırma şansımız olacak. Yenilenmiş elektronik ürün sadece akıllı telefonlardan ibaret değil. Pek çok elektronik ürün doğru şekilde yenilenerek uzun yıllar kullanılabilir. Bu bilincin yerleşmesi için çalışıyoruz. Arzum ürünleri, daha önce kullanılmış ürünler değil. Cep telefonundan bu bakımdan ayrışıyor. Satın alınmış, paketi açılmış ama alıcının satın alma kararından vazgeçmesi gibi bir sebeple hiç kullanılmadan iade edilmiş ürünler. Kahve makinesini ya da el blenderını ilk kez bizim müşterimiz kullanmış olacak. Bunu özellikle belirtmek isterim. Easycep Websitesi’nde ‘Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde şimdilik 113 ayrı ürün yer alıyor. Bu sayı zaman içinde artacak. EasyCep’te ürün gamımıza yeni ürünleri eklemeye devam edeceğiz. Yenilenmiş elektronik ürün denince akla EASYCEP gelecek” dedi.

“Hedefimiz çözüm odaklı hizmet deneyimi yaşatmak”

Arzum Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Arif Emre Ünal da, müşterilerine her zaman samimi ve çözüm odaklı hizmet deneyimi yaşatmayı amaçlayan bir marka olduklarını belirterek şunları söyledi: “Müşterilere yakın olmak, ihtiyaçları olduğu anda onlara ulaşabilmek ve ulaşılabilir olmak bizim için çok önemli. KEA sektörünün öncü markalarından biri olarak EasyCep ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. İş birliğimiz neticesinde ilk alıcısı tarafından paketi açılsa da hiç kullanılmadan iade edilen Arzum ürünleri, EasyCep’in mağazalarında ve online kanallarında sıfır ürünlere göre yüzde 30’a varan avantajlı fiyatlarla satılacak. Bu, müşterilerimiz için büyük bir avantaj. Biz de satışa çıkan ürünlerimiz için 12 ay garanti veriyoruz. Arzum olarak hedefimiz; sadece vermeyi taahhüt ettiğimiz hizmeti sağlayarak müşterilerimizi memnun etmek değil, onlara beklentilerinin üzerinde hizmet vermek. Bundan sonra da bu hedefimiz doğrultusunda çalışarak inovatif ürünlerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya, EasyCep ile yaptığımız iş birliğinde olduğu gibi onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam edeceğiz.”