Magazin 15.07.2018 02:01 Güncelleme: 15.07.2018 01:03

Ebru Yaşar'dan Duygu Yüklü Ziyaret

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediye tarafından 50'ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanış programına katılarak konser veren şarkıcı Ebru Yaşar, kentte eski evini ve 25 yıl önce mezun olduğu liseyi ziyaret etti. Yaşar, ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadı.
Ebru Yaşar'dan Duygu Yüklü Ziyaret

 Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanış programında hayranları ile bir araya gelen Ebru Yaşar, konserin ardından kentten ayrılmadı.

Yaşar, çocukluğunun ve ilk gençlik yıllarının geçtiği Bitlis'te okul arkadaşlarıyla birlikte anılarını tazeledi. Ebru Yaşar, sabah saatlerinde soluğu, babasını memuriyetinden dolayı 3 yılını geçirdiği kent merkezindeki Bitlis Lisesi'nde aldı. Yaşar'ı burada sınıf arkadaşı Esma Demir ve okul müdürü Hüseyin Eralp karşıladı. Okul arkadaşına hasretle sarılıp, bir süre sohbet eden Ebru Yaşar, daha sonra Esma Demir ve İstanbul'dan beraber geldiği sınıf arkadaşı Funda Yılmaz ile birlikte okulunu gezerek eski günleri yâd etti.

Okul koridorlarında gezerken duygusal anlar yaşayan Ebru Yaşar, kendisini evine ve yuvasına dönmüş gibi hissettiğini anlatırken, gözyaşlarına hakim olamadı. . Tarifsiz bir mutluluk yaşadığını anlatan Ebru Yaşar, "Bitlis, benim lise yıllarımın geçtiği yer. Tatvan da benim için aynı değere sahip. Babam bir süre Tatvan'da da görev yaptı. İnsanın yıllar sonra hayallerine kavuşmuş bir şekilde anılarının olduğu şehre dönmesi tarifsiz bir mutluluk. Burada bir günüm çok güzel duygularla geçti" dedi.

'KURDUĞUM HAYALLERE KAVUŞTUĞUM SIRALARDA OTURUYORUM'

Duygularını kelimelerle anlatamayacağını belirten Yaşar, "Yıllar sonra hayallerime kavuşmuş olarak burada oturmam tarifsiz bir duygu. İyi ki babam emniyet müdürüymüş. Türkiye'nin birçok bölgesinde bulunduğum için mutluyum. Her memleketten insanlar tanıdım. Bu şahane bir duygu" diye konuştu.

Daha sonra Bitlis'i yüksekten gören seyir tepesinde bol bol fotoğraf çektiren Ebru Yaşar, o dönem ailesiyle yaşadığı Hüsrevpaşa Mahallesi' nde bulunan polis lojmanlarına da giderek bir süre burada kaldıktan sonra kentten ayrıldı.