Spor 22.10.2018 15:55

Eczacıbaşı VitrA Voleybolseverler İle Buluşuyor

Tarihinde sayısız başarılara imza atan Eczacıbaşı VitrA, cumartesi günü voleybolseverler ile buluşuyor.
Eczacıbaşı VitrA Voleybolseverler İle Buluşuyor

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 27 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Voleybol Kanyon’da” organizasyonunda spor tutkunlarıyla bir araya gelecek. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan etkinlikte Kaplanlar, oyuncular “Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla voleybol severlerle buluşacak.

Dünyanın en önemli voleybol antrenörlerinden Marco Aurelio Motta ile birlikte, Eczacıbaşı VitrA’nın yıldız oyuncuları Jordan Larson, Yeon Koung Kim, Tijana Boskovic, Güldeniz Önal, Meliha İsmailoğlu, Beyza Arıcı, Simge Şebnem Aköz, Büşra Kılıçlı, Ezgi Dilik, Merve Atlıer, Gözde Yılmaz, Dilara Bağcı, Lauren Gibbemeyer ve Gamze Alikaya Kılıç’ın yanı sıra, Eczacıbaşı VitrA teknik ekibi de Voleybol Kanyon’da organizasyonunda olacak.

Katılımcılara spor dolu bir gün yaşatacak etkinlik, 27 Ekim Cumartesi günü, 12.00-13.30 saatleri arasında, Kanyon AVM B2 katında gerçekleşecek.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın neşeli ve enerjik maskotu Tiger da, oyuncular ile birlikte Kanyon’da taraftarlarıyla buluşacak. Ayrıca organizasyon sırasında katılımcılar, takım ile selfie çektirme imkanının yanı sıra Radyo Kanyon DJ’lerinin eğlenceli müzikleriyle de eğlenme fırsatı bulacak.