Magazin 10.12.2018 02:00 Güncelleme: 09.12.2018 23:10

Eddie Murhye İle Yarışım Bitmedi

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan önceki akşam Kıbrıs Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı.
Eddie Murhye İle Yarışım Bitmedi

Karaoğlan’a ait yeni şarkısı ila açılış yapan Yıldızhan yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Şarkıcı sahne öncesi gazetecilerin soruları yanıtladı. 
 

Pop diyerek arabesk okuyorlar

 Son dönem de hangi şarkıları dinlediği sorulan Yıldızhan, “Ben her türlü müzik dinlerim. Tabi ki arabeski daha çok dinliyorum ve severim. Gençlerde şimdi çok popüler isimler var. Çok güzel şarkılar okuyorlar. Ama pop gibi yutturuyorlar millete. Alt yapıları arabesk. Kendileri böyle pop saundu ile yapılıyor. Ama çok güzel arabesk yapıları olan şarkılar yapıyorlar. 

 Hakkını veren okusun 

 Popçular sizce güzel arabesk okuyabiliyorlar mı ? sorusuna Yıldızhan, “ Bırakın herkes okusun usta asker geçiti törende ortaya çıkarmış? Doğru söyleyen gerçek sölist yorumcu olanlar zaten halk tarafından görülüyor. Hakkını veren herkes okusun” dedi. 

 Daha yarış bitmedi

Geçtimiz günlerde onuncu çocuğunu yaptığını söyleyen Hollywood yıldızı Eddie Murphye ile ilgili paylaşım yapan İzzet Yıldızhan, “ Tabi ben şimdi 10’nuncu çocuğu yaptığını sosyal medyadan öğrendim. Çok kıskandım bu bir milli duygu. Arkadaşlar destek olun bana. Çünkü dünya sıralamalarında iyi bir yerdeyiz bu konuda. Tanınmış kişiler içinde arasında çocuğu çok olanlardan sıralamasındayım. Onuncuyu yapmış kıskandım onu şimdi. Dedim ki ben dokuzdayım şuan ama yarış bitmedi. Daha gencim. Yetişip geçicem onu “ diyerek espri yaptı. 

Cem Yılmaz ’ı çağıracağım 

 İzzet Yıldızhan Şov ile ekranlara yeniden döneceğini belirten sanatçı , “Şuan  görüşmelerimiz bitti. Yakında mutlu haberi vericem. Süprizlere hazır olun. Yeni gençleri ekrana çıkacaram. Ayrıca Cem Yılmaz’ı şovuma davet edeceğini  söyledi. 

 Büyük bir dram varmış 

 Müslüm filmi ile ilgilide konuşan Yıldızhan, “ Müslüm abi benim hayatımda olan birisiydi. Müslüm Gürses’i çok erken kaybettik. Çok anılarımız var. Yaşanan bir dram olduğunu gördük. Para hesabı yapmayan  çok özel bir insandı. Müslüm abi parayı hiç bilmezdi, sahne parası,pazarlık kendi bilmezdi ne verirlerse oydu. Ve insanlar üzerinden inanılmaz para kazanmıştır. Ben şahidim yani" dedi. 

Uçak alacak 

Geçtimiz günlerde yeni yılda uçak alacağı dedikoduları çıkan Yıldızhan, “ Nasip bakacaz derken diyerek söylentileri yalanlamadı.