Magazin 18.07.2018 02:00 Güncelleme: 18.07.2018 12:15

Edis'e Büyük Süpriz!

Son dönemin tartışmasız en çok konuşulan isimlerinden olan Edis, geçtiğimiz gün Altınoluk Amfi Tiyatro'da bir konser verdi. 1500 kişilik mekanı hınca hınç dolduran ünlü sanatçı söylediği şarkılarla kendisini izlemeye gelenleri mest etti.
Edis'e Büyük Süpriz!

Turnede olduğu için bir buçuk aydır anne ve babasını göremeyen Edis, konsere çıktığı anda karşısında anne ve babasını gördü. Mutluluğu sahne performansına da yansıyan Edis, ailesini görmüş olmanın verdiği keyifle herkesi coşturdu.

 ‘Benim ol’ şarkısını söyledikten sonra; ‘Benim ol’ beni sizinle tanıştıran şarkıydı. Üniversitede dersteyken bir anda aklıma geldi. Hemen yazmaya başladım, ve bu şarkı çıktı ortaya. Ama siz derste hocanızı dinleyin, yapmayın böyle şeyler’ demesi herkesi kahkahaya boğdu.

 

‘Eyvallah’ şarkısını okuduktan sonra bu şarkının da hikayesini anlatan Edis; ‘Bu şarkımı da 15 yaşında yazdım, artık kime sinirlendiysem’ dedi, bunun üzerine ‘bana’ diyen annesine; ‘Artık ne yaptın da beni sinirlendirdin’ deyince annesi Sevil hanım oturduğu yerden kalktı ve sahnede ki oğlunu öptü. Bu sırada seyircilerden coşkulu bir alkış koptu. Ancak bir güvenlik görevlisi, ‘Hanımefendi sahneye yaklaşmıyoruz lütfen’ diye araya girmesiyle Edis, ‘Burada yaklaşmasa ne olur, her gün aynı evdeyiz, o ne olacak?’ demesiyle tüm seyirciler yine kahkaha krizine girdi. Konuşmasını sürdüren Edis elleriyle seyircileri göstererek; ‘Beni bu güzelliklerden mi koruyorsunuz? Hiçbirinden bana zarar gelmez’ deyince bir alkış kıyameti daha koptu.

 

İKİ EDİS BULUŞTU

 

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşan Edis’in kuliste hiç beklemediği bir ziyaretçisi oldu. Minik Ediz, babasının kucağında, Sahneden inen Edis’i bekliyordu. Baba Serkan bey, Edis’e oğlunun çocukluk fotoğrafını gösterince kısa süreli şok yaşayan Edis, çocuğun adının da Ediz, olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Kucağına alıp fotoğraf çektiren ünlü sanatçı, ‘Şansı da bahtı da açık olsun’ temennisinde bulundu.

 Anne Sevil Görgülü: ‘Oğlumu sahnede izlemek inanılmaz güzel. Sanatçı izlemek gibi değil de, nasıl onu anaokulunda müsamerede izliyordum, şimdi yine geldim ve onu müsamere de izliyorum gibi. Çok gurur duydum. Çok duygulandım. Turnede olduğu için bir buçuk aydır göremiyorduk, burada konseri olduğunu söyleyince sürpriz yapmak istedik, 400 km yol geldik’ dedi.

 

Baba Ayhan Görgülü ise; ‘Diğer izleyenler gibi izleyemiyorum. Acaba sesi mi kısılacak, kötü bir şey mi olacak diye düşünüyorum. Ama müthiş bir keyif. Çocukluğu gençlik yılları gözümün önüne geliyor. Şu anda hayallerini yaşıyor. Edis bizim için de artık star. Önceden oğlumuzdu, artık bizde onu hayranlıkla izliyoruz. Annesi diyor ki eyvah çocuğum terledi. Var mı orada peçete, silebilir mi? Bizim sahnesini izleme olayımız bu şekilde geçiyor’ diye konuştu.

 

Bu sırada kulise giren anne ve babasına sıkı sıkı sarılan Edis, duygulu anlar yaşadı. Annesi ise ‘Kapatın klimaları, oğlum çok terli, hasta olacak’ diye asistanlarına seslendi.