Magazin 17.02.2019 00:31 Güncelleme: 17.02.2019 00:13

Edis'in Grammy Günlüğü

Müzik dünyasının en prestijli organizasyonlarından; 61.Grammy Müzik Ödülleri'ne bu yıl Türkiye'den katılan tek sanatçı olan Edis, Mastercard Türkiye'nin onur konuğu oldu
Edis'in Grammy Günlüğü

Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenen törene katılan Edis, özel davetlerde de bulunarak dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte kırmızı halıda boy gösterdi.

 Edis, Grammy gününe; Pretty Woman filminin çekildiği, Hollywood ünlülerinin ve Amerikalı yıldızların en çok tercih ettiği otel olan Beverly Wilshire’de hazırlanarak başladı. Ardından sadece çok özel davetlilerin girebildiği Grammy resepsiyonuna Mastercard’ın davetlisi olarak katılarak, Mastercard Global Pazarlama Başkanı Raja Rajamannar tarafından ağırlandı.

Törenden önce ünlüler geçidinin yaşandığı kırmızı halıda tüm dünyanın tanıdığı yıldızlarla birlikte boy gösteren Edis, yabancı basının da ilgisini çekti.

Genç sanatçı, Grammy Müzik Ödülleri Törenini önde gelen konuklar için ayrılan bölümde dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte izledi ve organizasyon sonrası düzenlenen partiye davet edildi. Sınırlı sayıda ve yalnızca özel konukların girebildiği partide TLC, En Vogue gibi yıldızların şovunu izleyip diğer konuklarla birlikte eğlendi.