Sağlık 07.03.2022 12:58 Güncelleme: 07.03.2022 13:25

Efnan içeriğinde ne bulunuyor

Efnan bitkisel karışımın içeriği tamamen bitkisel olan ürünlerin en özel alanlarından oluşuyor. Ürün, bitkilerin çekirdek, kök ve tohumlarının bir araya getirilip karıştırılması sonucu elde ediliyor. Tamamen doğal olarak üretilen Efnan bitkisel karışımı ilaç olmamakla birlikte bir gıda takviyesi şeklinde de kullanılabilir. Efnan ile ilgili en sağlıklı bilgileri Efnan.org sitesinden alabilirsiniz.
Efnan içeriğinde ne bulunuyor

Efnan  bitkisel karışım  içeriği  tamamen bitkisel olan ürünlerin en özel alanlarından oluşuyor. Ürün, bitkilerin çekirdek, kök ve tohumlarının bir araya getirilip karıştırılması sonucu elde ediliyor. Tamamen doğal olarak üretilen  Efnan bitkisel karışım ilaç olmamakla birlikte bir gıda takviyesidir. İçeriğinin zenginliğiyle öne çıkan ürünün içerisinde; 

- Hurma Çekirdeği 

- Havlıcan 

- Tarçın 

- Zerdeçal 

- Fatma Ana eli Otu 

- Üzüm Çekirdeği 

- Nar çekirdeği 

- Isırgan Tohumu 

- Keten Tohumu 

- Çörek Otu 

- Zeytin Çekirdeği 

- Zencefil

bulunuyor.  Efnan bitkisel karışım, toplamda 12 adet farklı gıdanın bir araya getirilmesiyle elde ediliyor. Son derece doğal yollardan elde edilen ürünün görünümü toz şeklindedir. Ürünün etkisini gösterebilmesi için en az doksan gün devamlı olarak kullanılması öneriliyor. Kısa süreli ve düzensiz kullanımlar Efnan bitkisel karışım için tavsiye edilmiyor.

 Efnan Bitkisel Karışım Nedir?

Efnan birden fazla gıdanın bir araya getirilmesi sonucu oluşturulan bitkisel karışımdır. Faydaları saymakla bitmeyen Efnan, kullanımı kolay ve tamamen bitkisel olarak hazırlanan bir üründür. Kahvaltılarda kullanılması tavsiye edilen  Efnan bitkisel karışımı yoğurdun yanı sıra bal ile de tüketilebilen bir gıda takviyesidir. İçeriği tamamen doğal olan üründe herhangi bir katkı maddesi yer almaz. Yine koruyucu ve kimyasal maddelerin yer almadığı Efnan gıda takviyesi ithal edilmemektedir. 

 

Efnan Gıda Takviyesi Nasıl Kullanılır?

Güçlü bir gıda takviyesi olan Efnan bitkisel karışımının kullanımı oldukça kolaydır. Pratik bir şekilde hazırlanabilen ürün yoğurt, süt ya da bal ile karıştırılarak tüketilebilir. Bir tatlı kaşığı efnan bitkisel karışımına iki yemek kaşığı yoğurt ilave edilip iyice karıştırıldıktan sonra ürün, tüketime hazır hale gelir. Daha çok kahvaltılarda tükerilmesi önerilen bu bitkisel ürün, elma, üzüm, incir, armut gibi çeşitli meyvelere eklendikten sonra yine yoğurt ilave edilerek de tüketilebilir. 

 

 Efnan Gıda Takviyesi Fiyat Aralığı Nedir? 

Kullanıcılar tarafından yapılan ve  ürün hakkında detaylı bilginin yer aldığı kullanıcı yorumları tüketicilere daha fazla bilgi sağlıyor. Ürünü almak isteyenlerin  Efnan gıda takviyesi yorum ve önerilerine sosyal medya gibi mecralardan ulaşması da oldukça kolay.Yine yapılan yorumlar aracılığıyla ürünün ne şekilde kullanılması gerektiği de detaylıca anlatılıyor.  Ayrıca ürün fiyat noktasında da ulaşılabilir seviyelerde yer alıyor. 

 

Bu anlamda Efnan  bitkisel karışım  fiyatları her kesimden kullanıcıya hitap etmeyi başarıyor. Ürün su geçirmeyen ve ısıya dayanıklı ambalajlarda özenle hazırlandıktan sonra tüketicinin beğenisine sunuluyor. Efnan bitkisel karışım satın almak için Efnan.org sitesini güvenle kullanabilirsiniz.