Magazin 17.09.2020 03:00

Eğlence hayatının yeni 'MUHTAR'ı

Eğlence dünyasına yepyeni ve benzersiz bir soluk getiren İstanbul Ataşehir'deki The Muhtar, Pandemi önlemlerinin hafifletilmesiyle birlikte şık ve konforlu ambiyansında sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına maksimum dikkatle uyarak yeniden kapılarını açtı.
Eğlence hayatının yeni 'MUHTAR'ı

stanbul eğlence hayatına yön veren isimlerden biri olan Ergün Yıldız’ın, konsept ve mimari danışmanlığını yaptığı mekanın işletmesine ise yeme-içme sektöründe birçok başarılı işlere imza atan Ersan Şen geldi. 

Mekanların 'yeni normal' şartlarını, dekorasyonundan mutfağına kadar eksiksiz yerine getirildiğini belirten Şen, “The Muhtar, Covid öncesi bile yüksek hijyen standartları uygulayan bir mekan olduğundan bu konuda tedbirlere dikkatle uyarak örnek işletme olmayı hedefliyoruz. Bakanlığın yayınladığı genelge kapsamında hareket ederken, ek tedbirler de alıyoruz. Normal kapasitemizin altında rezervasyon alıyoruz. Masalarımız arasında 1 metre 50 cm sosyal mesafe bulunduruyoruz. Girişte misafirlerimize ve çalışanlarımıza mutlaka ateş ölçümü yapıyoruz. Bir temizlik şirketi tarafından tüm alanlarımız profesyonel olarak dezenfektanla temizleniyor. Masalarda dezenfektan, maske temini gibi tüm kuralları uyguluyoruz” dedi. ARSLAN GÜVEN