Magazin 20.08.2019 09:19

Ekranlardan beyazperdeye

Yapımcılığını Sinehane'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Onur Tan'ın oturduğu 'Aman Reis Duymasın' 13 Aralık'ta Türkiye'de sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.
Ekranlardan beyazperdeye

Yıllardır ekranların fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın büyük kadrosu, televizyondan sonra ‘Aman Reis Duymasın’ filmiyle beyazperdede sevenlerini karşısına çıkıyor. Filmin çekimleri uzun bir ön hazırlık döneminden sonra 4 haftada gerçekleştirildi. Çekimlerin büyük bir gizlilikle sürdürüldü film, eğlenceli sahneleriyle sevenlerini güldürecek. Filmin çekimleri ise İstanbul ve Erdek başta olmak üzere bir çok mekanda gerçekleşti.

Çok komik bir film geliyor

Yeraltı dünyasının en önemli karakterli bu kez sevenlerini güldürecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle gönüllere taht kuran ekip, çıktıkları tatilde yaşadıkları maceralarla sinemaseverleri kahkahaya boğacak.

Hikayesi kadar kadrosu da zengin

‘Aman Reis Duymasın’ filminin hikayesi kadar kadrosu da zengin. Film de Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ, Emir Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler, Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı oyuncular rolalıyor.
Aman Reis Duymasın 13 Aralık Türkiye’de Sinemaseverlerle buluşacak.ARSLAN GÜVEN