Magazin 15.07.2018 02:00 Güncelleme: 15.07.2018 01:04

Emre Altuğ Setten Sete Koşuyor

Sinema filmlerinin aranan oyuncusu haline gelen Emre Altuğ, setten sete koşuyor. Başrolünü üstlendiği "Sevgili Komşum" filminin çekimlerini tamamlayan ünlü yıldız, şimdilerde "Müsaadenizle Büyükler" için kamera karşısında.
Emre Altuğ Setten Sete Koşuyor

Müzik dünyasının sevilen seslerinden Emre Altuğ, oyunculukta da rüştünü ispatladı. Sayısız dizi ve sinema filminde oynayan ünlü yıldız, beyazperdenin aranan oyuncuları arasına girdi. Üstlendiği her rolü başarıyla canlandıran Altuğ, şimdi de başrolünde oynadığı iki yeni filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
BİRİ BİTTİ DİĞERİ BAŞLADI
Senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı, yönetmen koltuğunda Taner Elhan’ın oturduğu “Sevgili Komşum”da organ mafyasıyla çalışan bir doktoru canlandıran Emre Altuğ, filmin çekimlerini kısa süre önce tamamladı. Doktor rolü için imajını değiştirip saçlarını grileştiren başarılı yıldız, çekimler biter bitmez bir başka yapım; “Müsaadenizle Büyükler” için kamera karşısına geçti. Altuğ, bu yeni filmde ise bir sitede çalışan güvenlik görevlisi rolünde. Emre Altuğ’un oyunculuk yeteneğini gözler önüne serdiği “Sevgili Komşum” ve “Müsaadenizle Büyükler”, önümüzdeki aylarda vizyona girecek.