Kültür Sanat 29.03.2023 14:08

En Keyifli Ramazan Akşamları 42 Maslak'ta Yaşanıyor

'Artful Living' konsepti ile eğlence, sanat ve kültürel etkinliklerle ön plana çıkan 42 Maslak, Ramazan ayı boyunca, zengin iftar sofraları, canlı müzik dinletileri ve özel sohbet toplantılarına ev sahipliği yapıyor.
En Keyifli Ramazan Akşamları 42 Maslak'ta Yaşanıyor

‘Artful Living’ konsepti ile eğlence, sanat ve kültürel etkinliklerle ön plana çıkan 42 Maslak, Ramazan ayı boyunca, zengin iftar sofraları, canlı müzik dinletileri ve özel sohbet toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

Türk Lezzet Müzesi restoranlarında, Ramazan ayı boyunca 81 il, 22 farklı yöreden geleneksel lezzetler sunulan 42 Maslak’ta unutulmaz gurme iftarlar ve müzik dinletileri düzenleniyor. Her gün üç müzisyenle yapılan canlı Ramazan dinletilerinin yanı sıra her salı İletişim Stratejisti ve TV  sunucusu Ertan Özyiğit ve cuma günleri oyuncu ve yönetmen Tamer Levent‘in moderatörlüğünde alanında ünlü konuklarla ufuk açan söyleşiler gerçekleştiriliyor.

Ünlü İsimlerle ‘Maslak Muhabbet Olsun’
Ramazan ayı boyunca her salı günü, İletişim Stratejisti ve TV sunucusu Ertan Özyiğit, ‘Maslak Muhabbet Olsun’ söyleşilerinde farklı konuklarla 42 Maslak ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Özyiğit, 28 Mart Salı günü ünlü Beyin Cerrahı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, 4 Nisan Salı günü ise NLP Danışmanı ve yazar Barış Muslu’yu ağırlayacak.

Her cuma günü 42 Maslak’ta Ramazan akşamlarına katılanların karşısında olacak oyuncu ve yönetmen Tamer Levent ise ‘Tamer Levent’le Ramazan Sohbetleri’nde 31 Mart Cuma günü ünlü ressam Ahmet Güneştekin’le sanat dolu bir sohbet için bir araya geliyor.

Türkiye'nin köklü lokantaları ve dükkanları ile zenginleşen Türk Lezzet Müzesi, 42 Maslak’ın sanat, eğlence ve gastronominin DNA’sını değiştiren vizyoner konsept anlayışını yansıtıyor. Anadolu’nun yemeklerine duydukları tutkuyu mutfaklarına yansıtan 42 Maslak, geçmişin tariflerini geleceğe taşıma misyonu da taşıyor.