Magazin 23.04.2019 21:05

EN SEVİLEN KADIN OYUNCU: 'ÖYKÜ GÜRMAN'

Türkiye'nin gelenek, görenek ve bütün lezzetlerinin tanıtıldığı Geleneksel Lyon Festiculture etkinliğinde, bu yıl yapılan oylama sonucu, Osman Sınav'ın yapımcısı olduğu 'Sen Anlat Karadeniz' dizisindeki 'Asiye' rolüyle Öykü Gürman en sevilen kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.
EN SEVİLEN KADIN OYUNCU: 'ÖYKÜ GÜRMAN'

Büyük bir coşku ve izdiham ile karşılanan Öykü Gürman'ı Avrupa'nın farklı şehirlerinden gelen hayranları bir an olsun yalnız bırakmadı. Gürman, kendisini görmeye gelen hayranları ile tek tek ilgilenip, herkesle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

20'den fazla ülkede yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin izleyicileri neden bu kadar etkilediği sorusunun yöneltildiği Öykü Gürman, dizinin konusunun sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde var olan şiddet sorunu olması ve aile bağı, güven duygusu, sevda ve dramı barındırması ile açıkladı. Gürman, şiddetin sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerinde ve sadece kadına yönelik değil, erkeklere ve hayvanlara karşı da var olduğuna değinerek, "Sadece kadına değil, her türlü şiddetin karşısındayız. Ama dizi şiddet gören bir kadının hikayesi ile başlayınca elbette çok ilgi çekti" dedi. Dizinin seyircilerin ilgisini çekmesinin bir diğer sebebi olarak da, içinde hem dramı, hem sevdayı, aile bağlarının işlendiğine dikkat çekti. Osman Sınav'a teşekkür eden Gürman, "Bir baba gibi, bir ağabey gibi hepimizi sarıp sarmaladı, hepimizin fark edilmesine ve çok iyi yerlerde olmasına sebep oldu" dedi