Magazin 18.03.2019 00:42

ENBE Orkestrası'nın Kıbrıs sürprizi SEDA SAYAN 

Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası, 15 Mart Cuma gecesi Kuzey Kıbrıs'taki The Savoy Ottoman Palace & Casino'da konser verdi.
ENBE Orkestrası'nın Kıbrıs sürprizi SEDA SAYAN 

Gecenin sürprizi Seda Sayan’dı. Ünlü sanatçı, Behzat Gerçeker’in ricası üzerine sahneye çıktı ve “Anlamazdın” şarkısında orkestraya eşlik etti.

Otel misafirleri, ENBE Orkestrası’’nın muhteşem performansı eşliğinde unutamayacakları bir gece yaşadı. ENBE solistlerinin seslendirdiği şarkılara orkestranın dans grubu renkli sahne şovlarıyla eşlik etti. 

 SEDA SAYAN “ANLAMAZDIN” ŞARKISIYLA SAHNEDEYDİ

 Eğlenceli gecenin konukları arasında sanat dünyasının iki dev ismi de vardı. Salona birlikte gelen Seda Sayan ve Safiye Soyman, ENBE Orkestrası’nın şovunu en ön masalardan izledi. Seda Sayan, şef Behzat Gerçeker’in ricası üzerine sahneye de çıktı. “Anlamazdın” şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, seyircilerden büyük alkış aldı. 

 BEHZAT GERÇEKER’DEN TEŞEKKÜR

 Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Behzat Gerçeker, Seda Sayan’a ve bir gün sonra otelde konser verecek olan Safiye Soyman’a teşekkür etti: “Seda Sayan bu akşam burada bizimle, öncelikle ona teşekkür ediyoruz. Böyle özel bir konuğumuz var bu gece. Safiye Soyman da bizi dinlemeye geldi, ona da çok teşekkür ediyoruz. Yarın onun da konseri olacak burada. İyi ki varlar, iyi ki geldiler. Çok kıymetliler.” Osmanlı saraylarının ihtişamını yansıtan The Savoy Ottoman Palace’daki eğlence, ENBE Orkestrası’nın muhteşem performansıyla geç saatlere kadar devam etti. Misafirlere, orkestranın eşsiz şarkıları eşliğinde dünya mutfağının seçkin lezzetleri sunuldu.