Magazin 22.02.2016 08:59

Endonezya'dan cazip teklif

Tolgahan Sayışman Endonezya’dan bir aşk hikayesini anlatan film için teklif aldı. Oyuncu teklifi kabul ederse 738 bin TL kazanacak Milliyet Gazetesinden Abdullah Malkoç’un haberine göre, Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden ‘Asla Vazgeçmem’de…
Endonezya'dan cazip teklif

Tolgahan Sayışman Endonezya’dan bir aşk hikayesini anlatan film için teklif aldı. Oyuncu teklifi kabul ederse 738 bin TL kazanacak

Milliyet Gazetesinden Abdullah Malkoç’un haberine göre, Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden ‘Asla Vazgeçmem’de başrolü Amine Gülşe’yle paylaşan Tolgahan Sayışman’a Endonezya’dan süper teklif... Oyuncu, film projesini kabul ederse 250 bin dolar (738 bin TL) alacak. Endonezyalı oyuncuların rol alacağı filmde tek yabancı isim Sayışman olacak.

Dramatik bir aşk hikayesini konu alan filmin çekimlerinin nisan ayı sonunda başlaması planlanıyor. Filmde Sayışman’ın çekimlerinin 25 gün sürmesi öngörüldü. Oyuncunun  rol aldığı dizinin çekim programına uygun olursa Endonezya’daki yapımcıdan aldığı teklifi kabul edeceği öğrenildi.

Tolgahan Sayışman sevgilisini elleriyle besledi

Öte yandan, Tolgahan Sayışman, sevgilisi Almeda Abazi ile önceki gün Kuruçeşme’de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı. Mekana baş başa gelen çift kahvaltı masasında birbirlerine kur yaptı.

Sayışman, sevgilisini elleri ile beslerken, Abazi ise sevgilisinin bu tavrına karşılıksız kalmadı. Bir saat süren kahvaltı sonrası, çıkışı kapısına el ele gelen çiften Sayışman’a Amerika’da sevgilisi için aldığı ev iddiaları sorulunca Sayışman, sessiz kalmayı tercih etti. İkili sonrasında araçlarına binerek hızla uzaklaştı. Almeda Abazi’nin yüzünde çıkan sivilceyi yara bandı ile kapatması dikkatlerden kaçmadı.