Magazin 22.05.2019 00:30

Enes Batur'un Film Müziği Emre Kaya'dan

Pop müziğin sevilen ismi Emre Kaya, "Nefes" isimli şarkısına önceki akşam Ataköy'de klip çekti.
Enes Batur'un Film Müziği Emre Kaya'dan

Doğaya verilen zararları, kadına şiddet gibi toplumun hassas olduğu birçok konuyu senaryosunda barındıran klibin yönetmenliğini Emre Kaya’nın menajeri olan Gizem Demir üstlendi. Erme Kaya, Enes Batur’un 31 Mayıs tarihinde sinemaseverlerle buluşacak olan “Enes Batur Gerçek Kahraman” isimli filminde yer alacak olan şarkı ile ilgili şöyle konuştu: “Daha önceki yaptığım hiçbir şarkıma benzemiyor. Benim içinde yeni bir deneyim oldu. Bakalım müzikseverler bu şarkı hakkında ne düşünecek.”

 “Acılardan Esinlendim”

Şarkının bugüne kadar yayınlanan hiçbir Emre Kaya şarkısına benzemediğini, daha çok toplumun yaralarına parmak basan bir eser olduğunu söyleyen başarılı sanatçı, Şarkının sözlerini yazarken insanların acılarından esinlendiğini ifade etti.

 Tasavvufa Merak Sardı

 Tasavvuf ilgilenmeyi çok istediğini söyleyen ancak hayatının bu döneminde, mesleği gereği kendini adayacak kuvveti hissetmediğini söyleyen Emre KAYA,  ilerleyen dönemde mutlaka tasavvuf ile ilgileneceğini söyledi.

 Klipte sahne gereği muşta ve beyzbol sopasıyla izleyicinin karşısına çıkan Emre Kaya, bu öğelerin klipte kullanmasının sebebinin aslında şiddete dur demek olduğunu özellikle belirtti. Kendi içinde herkesi affettiğini söyleyen sevilen sanatçı, kimse ile bir kavgasının olmadığını sözlerine ekledi.MAZLUM AYDIN