Magazin 27.06.2019 00:30 Güncelleme: 26.06.2019 14:53

ERAY ŞAHİN, KONSER HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR!

E1E Grubu'nun kurucularından Eray Şahin, 'Dönsek Başa' şarkısıyla beğeni toplamaya devam ediyor. 
ERAY ŞAHİN, KONSER HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR!

Emrah Demirtürk’ün sözlerini yazıp bestelediği, deep house riffleri ile pop müziğinenerjisini sentezledikleri şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapan inşaat mühendisi Eray Şahin, samimi tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ortaokulda babasının hediye ettiği klasik gitar ile müzik yolculuğuna çıkan genç şarkıcı, lise yıllarında yükselen heavy metal akımı ve çevresindeki arkadaşlarının da müziğe ilgi duymaları birlikte kurdukları rock grubunda bas gitar çalmaya ve vokal yapmaya başlamış.

E1E projesinde planlanan şekilde çıkışın ardından, Emrah’ın işin mutfak kısmındaki desteği ile birlikte müzik yolculuğuna tek başına devam eden Eray; Türkçe şarkıların yanı sıra, İngilizce, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Yunanca ve Fransızca şarkılar da söylüyor.

Geçtiğimiz kış aylarında, üzerinde çalışmaya başladıkları ‘Dönsek Başa’ şarkısıyla, 2019’un ikinci çeyreğinde müzikseverlerle buluşan Eray Şahin, kendisine olan ilgiden oldukça memnun ve yaz boyu sürecek konserlerin repertuar çalışmalarına devam ediyor.