Siyaset - Politika 19.05.2018 08:06

"Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıktım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Refah Partisi İl Başkanı olduğu dönemde MHP İstanbul İl Başkanı olarak görev yapan Mustafa Şatıroğlu AK Parti'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.
"Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıktım"

Cumhur ittifakının 25 yıldır peşinden koştuğunu söyleyen ve "Cumhur" marka tescil olarak 2017 yılında tescil ettiren Şatıroğlu, 27. Dönem için yeniden aday. Şatıroğlu'nun bu 5.ci Aday Adaylığı.

"ERDOĞAN'A DESTEK OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM"

Şatıroğlu AK Parti'den aday olmasına ilişkin olarak, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun fedakar kadrosuna destek vermek için yola çıktım. Tecrübemle, birikimlerimle candan ve gönülden bu kutsal harekete katılmanın onur ve mutluluğunu duyuyor, hizmet heyecanını yaşıyorum." diyor. Şatıroğlu, işadamı olması sebebiyle Türk ve İslam Dünyası ile uzun zamandır ticari ilişkiler içinde olduğunu belirterek, dış ticaret ve müteahhitlik tecrübelerini TBMM çatısı altında sürdürüp ülkesine faydalı olmak istediğine vurgu yapıyor.

Çeşitli gazete ve dergilerde makaleleri de yayımlanan Şatıroğlu'nun başta İstanbul Valiliği tarafından verilmiş olan onur belgesinin yanı sıra çok sayıda ödülü de bulunuyor.

Yüksek Mühendis ve İDE İstanbul Düşünce Enstitüsü Başkanı Mustafa Şatıroğlu özellikle STK'larda etkin görevler üstleniyor.