Magazin 18.05.2019 00:30

ESER YENENLER SHOW'DA KAHKAHA ZAMANI

Eser Yenenler'in hazırlayıp sunduğu EYS programı tüm hızıyla ve artan reytingleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bu haftaki konukları Hakan Peker ve 'Kim Daha Mutlu' sinema filminin oyuncuları vardı.
ESER YENENLER SHOW'DA KAHKAHA ZAMANI

TARIK AKAN OLMAK İSTERDİM

Programın ilk yarısında Hakan Peker, yeni albümünden seslendirdiği şarkılarla stüdyoyu çoşturdu. Eser Yenenler'in sorduğu soruları içtenlikle cevap veren Hakan Peker, Eğer Hakan Peker olmasaydın kim olurdun? sorusuna verdiği 'Tarık Akan' olmak isterdim cevabı stüdyo da uzun süre alkışlandı. Fake hesap kullanmadığını da söyleyen Peker, " Sosyal medyayı kendim kullanıyorum. Ne bir fake hesabım var, nede başka birisine kullanması için talimat veriyorum. Tüm cevapları ve tüm paylaşımları kendim yapıyorum." açıklamasında bulundu.

SANATÇI OLMASAM TIR ŞOFÖRÜ OLURDUM

Eser Yenenler'in sorduğu 'Şarkıcı olmasaydınız ne hangi mesleği yapmak isterdin? sorusuna verdiği cevap, yapmak istediği meslek ise herkesi şaşırttı. Peker, "muhtemelen Tır şoförü olurdum. Benim çocukluk hayalimdir aslında böyle tır, kamyon şoförlüğü yapmak. Muhtemelen bu mesleği yapmıyor olsaydım, tır şöförü olurdum." açıklamasında bulundu.

Bundan önceki yıllarda yaptığı albümler içinde 'Salına Salın' albümünün içine sinmediğini söyleyen Hakan Peker, " o yıllarda müzik sektörü çok farklıydı. Şimdilerde ki gibi rahatlık yoktu. 2 senede bir albüm çıkartmanız gerekiyordu. Tabi albümü çıkartıyorsunuz, tanıtım süreçleri konserler derken bir bakmışsınız 2 sene bitmek üzere. Birden stüdyoya giriyorsunuz ve albümü yapmaya, hazırlamaya başlıyorsunuz. Salına salın albümü de bu sürece ve sıkışıklığa denk geldiği için içime pek sinmedi diyebilirim." dedi.

Bu Şarkı Tutmaz Dediler 30 Sene Sonra Hala Dinleniyor

Hakan Peker'in en çok dinlenen şarkılarından birisi olan 'Hey Corç' şarkısı için samimi bir itirafta bulundu. Peker, ''Bu şarkı için, o dönemin belki ilk rap şarkılarından birisi diyebiliriz. O zaman ben bunu yapıp hazırladığımda kimse beğenmemişti. Unutulur gider demişlerdi. Ama bakın aradan 30 yıl geçmesine rağmen hala akıllarda ve hala dinlenmeye devam ediyor."

Hakan Peker'den Eser Yenenler'e Büyük Sürpriz

Hakan Peker'in konuk müzesine getirdiği hediye ise Yenenleri çok mutlu etti ve oldukça duygulandırdı. Hakan Peker, Eser Yenenler'in en çok sevdiği şarkılardan birisi olan 'Uçuk Kaçık' şarkının klibinde giydiği ceketi, konuk müzesine hediye etti.

KİM DAHA MUTLU?

Programın ikinci bölümünde ise 'Kim Daha Mutlu' filminin başarılı oyuncuları Ecem Özkaya, Serenay Aktaş, Ümit Erdim ve Hasan Denizyaran konuk oldular. İlk olarak konuşan Ümit Erdim, ilk defa komedi dışında bir dram rolünde oynadığı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Son dönemde magazin muhabirleri ile olan tartışmasına da açıklık getiren Erdim, " orada ben kimseye terslemedim aslında. Bana işte kiloyla ilgili sorular sormayın, kilom hakkında konuşmak istemiyorum diye birşey söylemedim. Orada bir arkadaş geldi bu sezon şampiyon kim olur? diye bir soru sordu. Bende futboldan gerçekten nefret ettiğim için bana böyle sorular sormayın dedim" açıklamasında bulundu.

Oyuncu kimliğinin yanı sıra yarışlara da katılan Erdim, 2 yıl ara verdiği motor sporlarına tekrardan döneceği müjdesini de paylaştı.

Serenay Aktaş'ın Zor Anları

Serenay Aktaş'ın daha önceki bir röportajında 'Erkekler şiştikçe, beyinleri küçülüyor' açıklaması hatırlatılması üzerine stüdyoda gözler bir anda rol arkadaşı Hasan Denizyaran'a çevrildi. Genelleme yapmadığını söyleyen Aktaş, sözlerine şöyle devam etti. " tabiki bunu Deniz için asla söylemem. Deniz gerçekten çok donanımlı ve kaliteli birisi. Ama genel olarak böyle vücut yapan erkeklerde gereksiz bir özgüven patlaması oluyor. Ama aslına bakarsan 5 para etmezler. İşte bu yüzden söylenmiş bir söz." açıklamasında bulundu.

Ayrıca Hasan Denizyaran ile Eser Yenenler'in bundan 8 sene önce Yenenler'in sunduğu 'Eyvah Düşüyorum' programında yollarının kesiştiği ortaya çıktı. Bu güzel tesadüfü şu şekilde açıklayan Denizyaran, " o dönemde Eser abi bana demiştiki, hem yakışıklısın, hem güzel bir sesin var. Senden kesin oyuncu olur. Bu söz sanırım beni de teşvik etti ve ben bugün yarışmacı olarak değilde oyuncu kimliğimle buradayım ve bundan çok mutluyum." açıklamasında bulundu.

Emoji oyununda ise oldukça eğlenen konuklar, oyun boyunca eğlendikleri kadar izleyenlere de keyifli dakikalar yaşattı. Yarışma da Ecem Özkaya ile Ümit Erdim eşleşirken, rakipler Serenay Aktaş ve Hasan Denizyaran oldu. Çekişmeli geçen mücadelede doğru tahminleri ile Ecem Özkaya, takımını galip getirmeyi başardı.

TEK KUPASINI ESER'E ARMAĞAN ETTİ

Ümit Erdim'in ise konuk müzesine hediye etti kupa oldukça anlamlıydı. Çanakkale zaferinin 100'ncü yılı anısına düzenlenen yarışı kazanan Erdim, " kariyerimde hiç birinciliğim olmadı. Bu kupa benim kazandığım ilk ve tek kupam. Bende sana bu özel kupayı hediye etmek istedim." açıklaması uzun süre sütdyoda ki izleyenler tarafından alkışlandı.