Vakıf Katılım web
Magazin 22.02.2020 00:30 Güncelleme: 21.02.2020 20:24

Eser Yenenler Show'un konuğu 'Bayi Toplantısı' oyuncuları oldu

Eser Yenenler'in hazırlayıp sunduğu EYS geçtiğimiz akşam Tv8 ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Programın konukları, 21 Şubat Cuma günü vizyona girecek olan 'Bayi Toplantısı' oyuncuları İbrahim Büyükak, Büşra Pekin, Onur Buldu, Safa Sarı ve Doğu Demirkol oldu.
Eser Yenenler Show'un konuğu 'Bayi Toplantısı' oyuncuları oldu

Oyunların ikna süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükak, " Doğu'nun ikna süreci için çok yemek yedik. Sürekli restoranda buluştuk, bide lüks restoranlara gittik. Sonrasında oda ikna oldu." açıklaması herkesi güldürdü.

Ali Koç Yardımcı Oldu

Onur Buldu'nun ikna süreci ile ilgili de çarpıcı bir açıklamada bulunan İbrahim Büyükak, " Onur buluşacağımız gün Ali Koç başkanla bir araya geldik. Oda aynı yere gidiyormuş beraber gittik. Onur bi ara lavaboya gitti geldi, bi baktı masada Ali Koç. Zaten o dakikadan sonra kabul etmeme şansı kalmadı." dedi. Ali Koç, Büyükak ve Onur Buldu'nun bu karşılaşma hikayesi ise stüdyoda ki herkesi güldürdü.

Linç@ Bölümünde Kahkaha Tufanı

EYS'nin klasikleşen ve en çok sevilen bölümlerinden birisi olan Linç@ et bölümü, stüdyoda ki izleyiciler kadar, konukları da adeta kahkaha krizine soktu. Programın yine bu bölümünde Büşra Pekin'in 'Hayat Bilgisi' dizisinde figüran olarak oynadığı döneme ait fotoğraf ise herkesi şaşırttı.

Koluna İbrahim Büyükak Dövmesi Yaptırdı

Sosyal medya üzerinden bir hayranı İbrahim Büyükak'a " abi cevap verirsen koluma dövmeni yaptıracağım. Risk budur." diye bir mesaj atmış. İbrahim Büyükak da bu mesajı Eser Yenenler'e yolladı. EYS ekibide bu mesajı atan kişiyi bulup stüdyoda konuk ettiler. Bir dövme sanatçısının da geldiği programda, mesajı atan kişi koluna İbrahim Büyükak dövmesi yaptırdı. İzleyenler kadar konuklar da bu durumu şaşkınlıkla karşıladılar. Kalıcı dövmesini koluna yaptıran seveniyle İbrahim Büyükak, yayın esnasında hatıra fotoğrafı da çektirdi. Bu duruma oldukça şaşıran İbrahim Büyükak, " gerçekten çok garip bir durum abi. Birisinin kolunda ben varım hem şaşkınım, hemde çok komik geliyor bana." açıklamasında bulundu.