Vakıf Katılım web
Magazin 21.01.2020 00:30

ESİN İRİS yeni teklisi ile yola durmadan devam ediyor

Ünlü sanatçılara yazdığı şarkı sözleri ve listelerde zirveye oturan müzik çalışmaları ile tanıdığımız şarkıcı, söz yazarı ve besteci Esin İris, Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan yeni teklisi "Korkarsan Dur" ile içimizdeki cesur tarafa sesleniyor.
ESİN İRİS yeni teklisi ile yola durmadan devam ediyor

Yeni özgün elektronik-pop tarzını benimseyen Esin İris, bu kez özgürce dans etmeye çağıran “Korkarsan Dur” ile dinleyiciyi, dünyanın tüm baskılarından ve korkularından arınıp özgürce kendi yolunu bulmaya davet ediyor.

“Korkarsan Dur”un şarkı sözleri Esin İris'e, bestesi ise yine Esin İris, Orhan Akın ve Belçika'da yaşayan Türk prodüktör Ozan Bozdağ'a ait. Ozan Bozdağ, şarkının prodüktörlüğüne de imza atıyor.

Esin İris’in, şehrin her yerinde akıp giden hayata, kimliksiz insanlara ve tüm dünyaya aldırmadan özgürce dans ettiği video klibinin yönetmen koltuğunda Selçuk Demirci yer alırken, fotoğraflarda ve kapak tasarımında ise Ozan Eicher’in imzası yer alıyor.

2008 yılından bu yana Gökçe, Kolpa, Keremcem, Ayhan Sicimoğlu, Bengü, Atiye, Koray Candemir ve daha birçok ünlü sanatçı ile gerçekleştirdiği müzik çalışmaları, hazırlayıp seslendirdiği reklam ve jenerik müzikleri, kaleme aldığı şarkıları ve canlı performansları ile edindiği hayran kitlesini Temmuz’da yayınladığı Dans Edelim Mi isimli şarkısıyla şaşırtan ve etkileyen Esin İris, Korkarsan Dur ile elektro-pop dünyasının yeni kapılarını aralamaya devam ediyor.

Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan “Korkarsan Dur” şimdi tüm radyo, müzik kanalları ve dijital platformlarda, dinleyiciler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.