Magazin 27.03.2016 13:44

Eşini en az 5 kere aldatmış

ABD'de başkanlık yarışı kampanyası bel altı vuruşlarla devam ediyor. En son National Enquirer gazetesi, Cumhuriyetçi Parti'nin en muhafazakâr adayı Ted Cruz'un eşi Heidi'yi en az beş kez aldattığını yazdı. YENİBİRLİK - ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi…
Eşini en az 5 kere aldatmış

ABD'de başkanlık yarışı kampanyası bel altı vuruşlarla devam ediyor. En son National Enquirer gazetesi, Cumhuriyetçi Parti'nin en muhafazakâr adayı Ted Cruz'un eşi Heidi'yi en az beş kez aldattığını yazdı.

YENİBİRLİK - ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti adaylarından emlâk zengini Donald Trump ile başlayan bel altı vuruşlar tüm hızıyla devam ediyor.  
National Enquirer gazetesi, Cumhuriyetçi Parti'nin en muhafazakâr adayı Ted Cruz'un eşi Heidi'yi en az beş kez aldattığını yazdı.

Haberde kadınların açık kimliklerine yer verilmezken, söz konusu beş kadın şu ifadelerle anıldı

"Seksi bir kız, seksi bir öğretmen, çekici bir siyasi danışman, güzel bir avukat, gecesi 1000 dolar olan bir fahişe." National Enquirer'ın bu haberinin ardından gözler, eşinin 2000 yılında bir dergi için verdiği çıplak pozlar Cruz taraftarları tarafından paylaşılan Trump'a çevrildi. Trump, eşinin çıplak fotoğraflarının Cruz taraftarlarınca yayınlanmasının ardından “Ben de senin eşinin (Heidi Cruz) kirli çamaşırlarını ortaya dökerim”  tehdidini savurmuştu.