Vakıf Katılım web
Magazin 20.07.2018 02:00 Güncelleme: 19.07.2018 22:49

'Eski Köye Yeni Adet' Görücüye Çıktı

'Eski Köye Yeni Adet' Görücüye Çıktı

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin gibi usta oyuncuların paylaştığı 'Eski Köye Yeni Adet' filminin galası önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti. Filmin başrollerinin yanı sıra gala davetine Zuhal Topal - Koray Saygıner, Nesrin Cavadzade, Burcu Kara Parlak -Fırat Parlak gibi ünlü isimlerde katıldı.

'BEN OYUNCUYUM, ÖPÜŞÜRÜM'

 

Filmin konukları arasında yer alan Nesrin Cavadzade, şık kıyafet tercihiyle göz doldurdu. Dünyaca ünlü İspanyol dizisi 'La Casa De Papel' de rol alacağı yönündeki iddialar hakkındaki sorulara cevap veren oyuncu, "Biliyorsunuz ki böyle büyük projeler bir anda gerçekleşmez. Henüz daha yolun başında görüşme aşamasındayız. Menajerim olmadan fazla detay veremeyeceğim" dedi. Muhabirlerin "Dizinin yayınlanan bölümlerinde öpüşme sahnelerini çokça gördük. Size de böyle bir sahne gelirse kabul eder misiniz ya da 'Ben oyuncuyum gerekeni yaparım' mı dersiniz?" şeklindeki sorusuna biraz bekleyerek "Bu ne kadar saçma soru ya! Ben oyuncuyum arkadaşlar" şeklinde cevap verdi.

 

'YAZIN DA ÜRETMEYE DEVAM EDELİM'

Oyuncular rol aldıkları filmi anlatmak için objektifler karşısına geçti. Filmin oyuncuları, "Yazın film galası yaparak bir mesaj vermek istiyoruz. Sinemamızda bu aylarda da filmler olsun ve sürekli güzel projeler izleyelim. Yazın da üretmeye devam edelim" dediler.