Magazin 14.04.2019 00:30

"Eski Sevgililerimin Çöpünü Bile Takmam"

Sesi ve güçlü yorumuyla beğeni toplayan sanatçı Linet, önceki gece Nakkaştepe Gece Gazino'da sahne aldı. Gece için iki ayrı kıyafet tercih eden Linet, hem göze hem de kulaklara hitap etti.

Sahne öncesi kulisinde gazetecileri ağırlaya Linet, soruları yanıtladı. Fuşya pembesi sahne kıyafetiyle dikkat çeken şarkıcı, “Dünya markalarının tasarımları… Bu sefer kiraladım. Tek seferlik giydiğimiz kıyafetler olduğu için birazda böyle giyinelim dedik.” dedi. Geçtiğimiz günlerde sahnede taktığı 220 bin dolarlık takısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Linet, “Sevgilisinden hediye” şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Linet, “Eski sevgililerimi çöpünü bile takmam. Terk ettiğim ve gittiğim ilişkilerimin de hiçbir şeyini istemem. O gerçek bir şeydi. Çok şükür kendime alabilecek durumdayım. Onu da ilk defa almak istedim ve aldım. Bu takılardan 5 seneniz mi var diye sorarsanız yok tabi… Bu günde yarı imitasyon yarı gerçek taktım. Sahne pırıltı isteyen bir yer.” diye konuştu.

Anne Yadigârı Kürk

Sahne kıyafetinin üstüne giydiği beyaz hayvan kürkü gözlerden kaçmayan Linet, kürkün annesinden yadigâr olduğunu belirtti. Normalde çok sık kürk kullanmadığını söyleyen Linet, “Bu anne yadigârı. Annem severek kullanmıştı. ‘Kızım sahnede güzel olur’ dedi. Bugün de sahne kıyafetime çok uydu. Kullanmak istedim. Yoksa hayvan sevmiyor değilim” dedi. Son olarak Youtube kanalı açtığını ifade eden şarkıcı, “Kanalımızda konserleriniz, canlı performanslarımız olacak. Bizi takip etmek isteyenler oradan takip edebilir.” dedi.