Vakıf Katılım web
Emlak 18.09.2018 13:49

Eston Şehir Koru Satışta 

İnşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol, Eston Şehir Koru projesinde, dövizdeki dalgalanma ve ekonomideki zorlu döneme karşın birinci fazdaki satışları tamamlanma aşamasına getirdi. Bahçeşehir'in en güzel projesi Eston Şehir Koru'da ikinci faz, yüzde 10 peşin, 120 ay % 0.98 faiz fırsatının sunulduğu güçlü bir kampanyayla satışa çıktı. Projede 50 aya kadar sıfır faiz alternatifi de sunuluyor.
Eston Şehir Koru Satışta 

Bahçeşehir’in gözdesi Eston Şehir Koru projesinde ikinci faz satışlar başladı. Satışa çıkarılan Koru Daireler için hazırlanan kampanyayla çok cazip ödeme koşulları sunuluyor. ‘Koru Daireler’i yüzde 10 peşin, 120 ay yüzde 0.98 faizle satın almak mümkün... İlk etebı 2019’un ikinci yarısında tamamlanması planlanan projede 2+1’den 5,5+1’e kadar uzanan konut tiplerinin metrekaresi 5 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Eston Şehir Koru projesinde yüzde 5 indirim, yüzde 5 peşin, 50 ay “0” faizle ödeme alternatifi de sağlanıyor.

Polat: “Geçen yıla göre yüzde 55 daha fazla sattık”

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörüne öncülük eden bir firma olarak, bu zorlu dönemde üzerlerine düşen tüm sorumluluğu üstlenmeye her zaman hazır olduklarını vurguladı. Polat, “Ekonomimizin istikrarı, milletimizin refahı için gereken her adımı bugüne kadar hiç tereddüt etmeden attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz” dedi. Celaleddin Polat şöyle devam etti: “Maliyetlerdeki ciddi artışa rağmen elimizi taşın altına koyduk. Halkımızın yanında olabilmek adına uygun fiyatlarla ev sattık, satıyoruz. Bankaların şu dönemde zorlandığı noktada Polatyol olarak devreye girdik. Artan faiz oranlarından dolayı kendimiz kredilendirmeyi daha uygun gördük. Kurumsal finansmanla 50 ay “0” faizle vade imkanı sağladık. Bu sayede daralan piyasayı rahatlatmış olduk. Bu sayede seçimlerden sonra Temmuz ve Ağustos aylarında, geçen yıla göre yüzde 55 daha fazla satış yapmayı başardık. 3. Havalimanı projesinin hayata geçmesi, bu bölgelerde çalışan, yaşayan ve yaşayacak olan insanların satın almasını tetikledi. Bunun yanında bu sene gurbetçiye de satışlarımız oldu. İkinci fazda da bu performansı daha yukarı taşıyacağımızdan hiç şüphe duymuyorum. ”

Doğayla iç içe bir yaşam

Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun yatay ve az katlı mimariye sahip Eston Şehir Koru; nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, göleti ve evcil hayvan parkı gibi eşsiz imkânlarıyla özel bir proje... Eston Şehir Koru projesinde; ağırlıklı olarak Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve ticari birimler inşa ediliyor. Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip Bahçeşehir’de konumlanan, yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkanlarıyla da dikkat çeken Eston Şehir Koru’da yapılacak yatırımlar katlanarak değer kazanıyor.