Magazin 30.10.2017 13:40

Etiler turu

Etiler turu

Burcu Biricik – Emre Yetkin

Geçtiğimiz sezon ‘Hayat Şarkısı’ adlı dizisiyle sevenlerinin gönlünde taht kuran güzel ve sempatik oyuncu Burcu Biricik’e reklamcı eşi Emre Yetkin ile Akmerkez’de rastladık. Oyuncak ve çocuk giyim mağazalarını dolaşırken objektifimize yansıyan çift,  yakın bir aile dostlarının çocuğunun doğum günü olduğunu ve hediye almaya geldiklerini belirtti. Dizinin final yapmasının ardından uzunca bir tatil yapan Burcu Hanım, bir süre daha gelecek olan teklifleri değerlendirmeye devam edeceğini söyledi.

Ebru, Osman Erberdi

İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimlerinden biri olan Ebru Erberdi ve oğlu Osman objektifimize takıldı. Ebru Hanım, oğlu Osman ile birlikte her yıl 29 Ekim ‘de gerçekleşen ve gelenekselleşen Eyüboğlu Eğitim Kurumları’nın öğrencilerinden oluşan koronun muhteşem konserini dinlemeye geldi. Etiler’in müdavimlerinden olan Erberdi, yakında hazırladığı lezzetleri sevenler için farklı bir konseptte sunacağı projeyi hayata geçireceğinin sinyallerini verirken detay vermekten kaçınarak ‘Herkese sürpriz’ olacak dedi.

Petek Dinçöz – Serkan Kodaloğlu

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ve eşi işadamı Serkan Kodaloğlu’nu Akmerkez’de görüntüledik. Evlendikten sonra daha sade bir hayatı tercih eden Petek Dinçöz’ün oldukça kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı. Alışveriş merkezinde giyim mağazalarını gezen çift daha sonra bir kafeye geçerek yorgunluk kahvesi içip sohbet etti.

HABERLER: ŞAFAK GÜVEN