Magazin 22.01.2018 15:36

​ETİLER TURU

Enbe Orkestrasının kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker'e Akmerkez'de rastladık. Serafina'da öle yemeği yerken, konser toplantısını yapan Gerçeker daha sonra mağazalarda kısa bir tur atıp alışveriş merkezinden ayrıldı.
​ETİLER TURU

ŞAFAK GÜVEN 

Behzat Gerçeker

Enbe Orkestrasının kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker’e Akmerkez’de rastladık. Serafina’da öle yemeği yerken, konser toplantısını yapan Gerçeker daha sonra mağazalarda kısa bir tur atıp alışveriş merkezinden ayrıldı.

Dolunay Soysert

Genç ve güzel oyuncu Dolunay Soysert’i Akmerkez’de görüntüledik. Rol aldığı dizinin reyting kurbanı olup final yapmasının ardından dinlenmeyi tercih eden Soysert, konsept mağaza Wepublic’ten hem kendisi hem de yeğenine hediye almak için mağazayı dolaşırken objektifimize yansıdı.

Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstendil

‘Çukur’ dizisinin Vartolu’su genç ve başarılı başrol oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil’e nişanlısı Cansu Tosun ile Akmerkez’de rastladık. Yaklaşık üç aydır nişanlı olan çift, Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Arif V 216’yı izlemek için sinemaya girdi. Sinemadaki hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Köstendil, istekleri kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.