Magazin 16.08.2019 00:30

"EV SAHİBİ SEYİRCİ BİZ ORADA MİSAFİRİZ"

Kurban Bayramı'nın 4'cü gününde şarkıcı Linet, Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Beyaz elbisesini süsleyen taşlarla seyirciyi selamlayan şarkıcı, 2bin 500 kişinin hem gözüne ve kulaklarına hitap etti. 2 saatlik performans sonrası kameraların karşısına geçen şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sözlerine,”Bayramın son günü, herkese güzel vakti geçirdik,tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum.Yapılan bütün dualar huzur ve refah için yapılsın, yapılıyordur da.” Şeklinde konuştu.

“Kazanıp işimize yatırıyoruz”

Sahne kıyafetlerinin pahalılığından bahseden şarkıcı,”Gelirimiz yüksek olduğu gibi giderimiz de yüksek oluyor. İsim tasarımcılarla çalışmak isim stylinglerle çalışmam oldukça maliyetli oluyor. Sahneye hazırlık aşaması makyajı, saçı, bujiterisi bazen hakikisi ne biliyim her şey çok maliyetli. Yatırımı yüksek olan bir meslek, işimizden kazanıp işimize yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

“Halkın yeridir”

Harbiye sahnesine çıkacak olan Linet’e Hadise’nin harbiye sahnesinden,”Mekanın sahibi geldi” sözleri hatırlatılınca,”Sahne sanatçınındır. Her sanatçı çıkar oranın sahibidir. Tabi ki oraya gelen bütün insanlar müzik severler,  her çıkan sanatçıya verdiği değerle onundur. O bizim değil halkın yeridir onlara ait. Biz seneler boyunca sahnelere çıkıyoruz tamam da yeni nesilde geliyor, herkes o sahneye muhakkak bütün hünerlerini göstermek için çıkıyor. Ev sahipleri seyirciler biz orada misafiriz” dedi cevapladı.

“Herkesin şekli tavrı başkadır”

Sıla’nın Bodrum konserinde oturarak şarkı söylediği Linet’e hatırlatılınca,”Ben onu duydum, sonlara doğru kalkanlar olmuş, dağıldığı zaman çok kalabalık olduğu için erkenden bırakanlar olmuş. Oturduğu için olduğuna asla inanmıyorum. Bizde yeri geldiği zaman oturarak, aküstik yapıyoruz” dedi. Sahne boyu oturduğu hatırlatılınca Linet,”Bülent Ersoy, hanımefendi de oturuyor, yeri geldiği zaman oynuyor, oturuyor. Deniz Seki’de oturuyor nasıl yapacağız. Herkesin hitap şekli ve tarzı farklıdır, o öyle rahat ediyorsa öyle olacak. Ben sahnede duramıyorum, izleyenlere saygısızlık olarak yorumlanmaz. Saygısızlık nasıl olur, yanlış bir kelime yanlış bir hitap saygısızlıktır ama oturdu kalktı yürüdü yürümedi öyle bir şey yok. Yapmayın her şeyin ucundan yakalamayalım. Sıla, gerçekten çok iyi bir bestekar, çok iyi bir söz yazarı, çok iyi bir yorumcu, bugüne kadar kazandırdığı yüzlerce şarkılar düetler neyse artık, ben Sıla’yı çok sevdiğimden değil, gerçekten çok saygı duyuyorum ona. Unutmayın ki zirvedekiler zirveye çok çalışarak geliyor” diye konuşup sanatçı arkadaşına sahip çıktı.