Magazin 23.04.2019 00:37 Güncelleme: 23.04.2019 10:43

Evinin mutfağını hayranlarına açtı

%10 "Seda Üren" - %90 "Seda" sloganı ile yola çıkan güzel şarkıcı Seda Üren, evinin mutfağının kapılarını Youtube izleyicilerine açtı.
Evinin mutfağını hayranlarına açtı

Eğlenceyi ön plana çıkarttığı "Evimin Mutfağı" konseptiyle, mutfağında hayat bulan birbirinden güzel lezzetleri sunarken, aslında evinde ve günlük hayatında yaşadığı yalın "Seda" kimliğini de tüm samimiyeti ile izleyicilerine aktarmayı düşündüğünü söyleyen güzel sanatçı, çekimler içinse kendi evinin mutfağını kullandı.

Bir süre önce kendi adını verdiği ayakkabı markası ile ticarete atılıp herkesi şaşırtan Seda Üren, "YouTuber olma konusu ülkemizde bence biraz hafife alınan bir konu, ne var ki arkasında durulması gereken bir içerik, çok ciddi bir disiplin, yaratıcı bir ekip ve süreklilik arz eden bir yayıncılık anlayışı gerektiriyor" diyerek dijital dünyada bende varım dedi. Hayranlarından sık sık ''ekrana geri dön'' çağrısı aldığını da söyleyen Üren, haftada dört gün Youtube kanalından paylaşacağı içeriklerin ve projenin bir anlamda bu talebede karşılık verebileceğini dile getirdi.

AÇILIŞI ''GELİNE İNAT ANNE KÖFTESİ'' İLE YAPTI

İlk yayını geçtiğimiz gün ''Geline İnat Anne Köftesi'' ile yapan Seda Üren, yayınladığı videodaki samimi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topladı.