Kültür Sanat 08.09.2019 00:30

EYLÜL'DE ŞEBNEM FERAH'LA YAZ COŞKUSU

Umut Kuzey öncülüğünde, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüz binlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım, Fethiye'nin İnlice Plajı'nda, müzik ve eğlence tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor.
EYLÜL'DE ŞEBNEM FERAH'LA YAZ COŞKUSU

 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen festivalin, Cuma gecesi kapanışını Şebnem Ferah gerçekleştirdi.

Müzikseverlerin hınca hınç doldurduğu konser alanında yayınladığı ilk albümü “Kadın”dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah’ın, sahne performansına konser boyunca seyircinin coşkusu her şarkıda eşlik etti. Ferah, 2005 tarihli ‘Can Kırıkları’ albümünün en büyük hitlerinden ‘Çakıl Taşları’ ile başladığı konserine son albümü ‘Parmak İzi’nde yer alan “Başka Bir Yol Var” ve “Küllerinden” ile hız kesmeden devam etti.

Yeni video klibi ‘Koridor’ şarkısı başladığı andan itibaren, festival seyircisi büyük bir koro halinde, marş söyler gibi eşlik etti.

Festival coşkusunun hiç eksilmeden devam ettiği konserde Şebnem Ferah’a sahnede müzisyen arkadaşları, Ozan Tügen(klavyeler), Barış Manisa (gitar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Serdar Barçın(flüt) ve Ceren Tügen(vokal) eşlik etti.