Magazin 25.05.2019 00:30

EYS'DE KAHKAHA TUFANI!

Cuma günlerinin vazgeçilmezleri arasında ki yerini alan Eser Yenenler Show'un bu haftaki konukları Gülben Ergen ve 'Aykut Enişte' filminin oyuncularıydı. Programın ilk bölümünde dobra açıklamaları ve eğlenceli tavırları ile Gülben Ergen yer aldı.
EYS'DE KAHKAHA TUFANI!

Gülben Ergen dobra açıklamaları ve bir birinden güzel şarkıları ile programın ilk bölümünde herkesi coşturdu.

Öz geçmişinde birden çok meslek barından Gülben Ergen, Eser Yenenler'in size nasıl hitap etmeliyim? " Şarkıcı mı? Yazar mı? Oyuncu mu? Hangisi ile hitap etmeliyim?" sorusuna karşılık başarılı şarkıcı, " Şarkıcılığı çok seviyorum. Çünkü ben normalde söyleyemediklerimi şarkılarımda söyleyebiliyor olmak bana çok iyi geliyor. Bir taraftan da ülkesinde 38 tane ana okulu açmış bir derneğin başkanı da olmak tabi bam başka bir duygu." açıklamasında bulundu.

Kin tutmuyorum avukat tutuyorum

Açtığı davalar ile ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, " ben kin tutan bir insan değilim. Gerçekten o noktada hafızam olumsuzu tutmaz benim. Kötü, olumsuz olan bir şeyi çabucak unuyorum. Bende ne yapayım madem böyle bir huyum var, kin tutmuyorum avukat tutuyorum." sözleri stüdyoda kahkahalara sebep oldu.

Yatırımdan anlamam

Bir dönem çokça fazla taksi plakası olduğu haberleri ile de gündeme gelen Gülben Ergen'e bu konuyu hatırlatan Eser Yenenerler'e güzel şarkıcı şu cevabı verdi. " Arkadaşlar ben yatırımdan anlamam. Benim elime para ver ben öylece beklerim. En son taksiciler odası başkanı çıktı açıklama yaptı adam Güben Ergen'in plakası yoktur diye. Ve inanın öyle çok büyük paralar da yok. Klipte giydiğim elbiseler bile ödünç geliyor bize. Hepsi dünya markaları, ben giyip sonra yolluyorum onlara. Bu konuda bir Demet Akalın gibi olamayız." açıklamasında bulundu.

Eser Oğuzhan ile bizi barıştır !!!

Gülben Ergen, program esnasında Eser Yenenler'le sohbet ediyorken birden bire Yenenler'e " Eser bizi Oğuzhan Koç'la barıştırsana. Galiba bana küstü." açıklaması Eser Yenenler dahil herkesi şaşırttı. Sözlerine esprili bir dille devam eden Gülben Ergen, " Tam bir artis olmuş. Şarkı istiyorum ondan vermiyor. Önceden mesajlarıma aramalarıma cevap veren adam yok. Mesaj atıyorum 2-3 saat sonra geri dönüyor. Arıyorum açmıyor, yada açarsa müsait değilim diyor. Bir iki sene önce böyle değildi. Şimdi farklı olmuş. Tabi saçlar yapılı, styling kemerler, Yağmur bana aşık havaları, bende anlamadım açıkcası." açıklaması her ne kadar şaşkınlık yaratsa stüdyoda uzun süre kahkahalara sebep oldu. Bu konuşmanın üzerine telefonunu isteyen Eser Yenenler, yayın esnasında Oğuzhan Koç'u aradı. Aramaya cevap alamayan Yenenler, " galiba haklısın. Baksana benimde telefonlarımı açmıyor. Ne olduğu yahu bu çocuğa." açıklaması izleyenler tarafından büyük bir kahkaha ile karşılandı.

Programın son bölümünde Gülben Ergen'e 'Eserseri' sorular yönelten Yenenler, yine samimi cevaplar aldı. "5 ünlüyü yok etme hakkın olsa kaçını kullanırsın?" sorusuna Gülben Ergen hiç düşünmeden " hepsini kullanırdım." cevabını verdi. Yine bu sorular kapsamında, içinde ukte kalan şey içinde bir kızım olsun isterdim cevabı da dikkat çekiciydi. Dolma sarma konusunda kabiliyetsiz olduğunu da sözlerine ekleyen güzel şarkıcı, son olarak ilk kazandığı parayla da yatak odası takımı aldığını söyledi.

EYS'nin ikinci bölümünde ise 'Aykut Enişte' filminin başarılı oyuncuları, Cem Gelinoğulu, Melis Babadağ ve usta oyuncu Güven Hokna vardı.

Türk televizyon tarihine damga vuran bir çok dizi ve sinemada rol olan Hokna, Şener Şen ve Türkan Şoray ile oynadığı 'İkinci Bahar' dizisinde ölümden nasıl döndüğünü anlatması stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı. Güven Hokna, " ikinci Bahar dizisinde sevdiğine aşıkların arasına girmeye çalışan bir karakteri canlandırıyordum. Samatya da halkında dahil olduğu kalabalık bir sahne çekiyorduk. Merdivenlerden çıkarken böyle adamın birisi ellerinde şişlerle gelip, 'sevenlerin arasına girmeyi bırak artık ' deyip böyle şişleri bana doğru uzatınca bembeyaz oldum. O anda tabi set çalışanları, oradaki insanlar hemen olaya müdahale etti. Ancak adam tam karşıma kadar gelmişti. O anı asla unutmam." açıklamasında bulundu.