Magazin 20.04.2019 00:30 Güncelleme: 20.04.2019 00:49

EYS'DE KAHKAHA TUFANI! 

Yayınladığı ilk günden itibaren izleyenleri eğlendiren, güldüren program EYS, bu hafta birbirinden renkli konu ve konuklarıyla izleyicileriyle buluştu
EYS'DE KAHKAHA TUFANI! 

FETTAH UYANMAYINCA İTFAİYE ÇAĞIRDIM

. Programın ilk yarısında konuk olan Fettah Can ve Cansu His çifti, samimi sohbetleri ve söyledikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İkiz çocuk sahibi olan çift, bu sürecin zorluklarından bahsetti. Fettah Can, "Bizler sanatçı insanlar olduğumuz için zaten sürekli bir çalışma halindeyiz. Uykuyla aramız pek yok. Bu süreç bizi ne kadar zorlayabilir ki diye düşünürken, bir noktada halüsinasyonlar görmeye başladık. Birde ikiz bebek sahibi olunca 24 saat uykusuz günlerimiz geçti diyebiliriz." dedi.  Cansu His ise eşinin aslında uykuyu ne kadar çok sevdiğini ve bu sürecin onun için nasıl yorucu geçtiğini ise şu sözlerle açıkladı. " Fettah gerçekten uykuyu seven ve uykusu çok ağır olan bir insandır. Bir ara ben eve itfaiyeyle falan gittiğimi hatırlıyorum. Çünkü ulaşamıyoruz kendisine ve ciddi anlamda bir şey oldu diye korktum. Böyle 50 kişi falan evin etrafında toplanmıştık. Fettah'ın uykusu öyle ağırdır." açıklaması stüdyoda hem şaşkınlığa hemde kahkahalara sebep oldu. 

  7. evlilik teklifinde kabul ettim

 Evlilik süreçlerinden de bahseden Fettah Can ve Cansu His çifti, " Fettah bana 7 defa evlenme teklif etti. Bende 7'incisinde kabul ettim. " eşinin bu açıklaması sonrasında ise başarılı şarkıcı Fettah Can, " evet 10 yıllık bir ilişkimiz vardı. Öyle kolay olmadı. Ama ben şuna inanıyorum, hayatta her şeyin yeri ve zamanı var. Bu yer ve zaman geldiği zaman yaşanan her şey daha güzel oluyor. Evet Cansu 7'inci evlilik teklifinde kabul etti beni. Böylesi bizim için belki de daha hayırlı oldu. Çünkü o dönemde yoğun bir şekilde çalışıyorduk. Şimdi biraz daha frene bastık. Çünkü iki tane evladımız var, ve onlarla vakit geçirmek istiyoruz. Şimdide daha rahat çocuklarımıza zaman ayırabiliyoruz." açıklamasında bulundu.

 Danilo Zanna Jessica May

EYS programının son bölümünde ise sempatik tavırları ile Türk halkının gönlünde taht kuran Danilo Zanna ve Jessica May vardı. İtalyan aşçı Danilo Zanna ve oynadığı 'Yeni Gelin' dizisi ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Brezilyalı Jessica May sempatik tavırları ve ilginç hikayeleri ile stüdyoyu kahkahaya boğan ikilinin hikayeleri de dikkat çekiciydi. Brezilya'dan tamamen şans eseri Türkiye'ye geldiğini ve İstanbul'a aşık olduğunu söyleyen Jessica May, düğününü burada değilde Brezilya da yaptığına ise çok üzgün olduğunu söyledi. 

 Japonya'ya gidecekken buraya geldim ve kaldım

Asıl mesleğinin modellik olduğunu söyleyen May,  "Brezilya'dan Japonya'ya defile için gidecektik. Fakat orada bir tsunami felaketi yaşanınca bizim defile iptal oldu. 1 hafta sonra İstanbul'a bir defile için geldim ve İstanbul'dan da İspanya'ya gidecektim. Ancak gelir gelmez bu şehre aşık oldum ve burada kalmaya, burada yaşamaya karar verdim."  Evlilik sürecini de anlatan güzel oyuncu, " Türklerin en sevdiğim adetlerinden birisi düğünde takılan altınlar. Ben düğünü Brezilya da yaptığım için bana sadece çeyrek altın taktılar. Ama burada ki düğünler öyle mi? Bilezikler, kolyeler herkes size birşeyler takıyor. Sonradan keşke dedim düğünümü burada yapsaydım." açıklaması stüdyoyu kahkahaya boğdu.

 Yüzde Yüz Türk Danilo

Sempatik Türkçesi ve bir o kadarda eğlenceli halleri ile programa renk katan Danilo Zanna ise, Eser Yenenler'in yüzde kaç Türk'sün testinden büyük bir başarı oranı ile ayrıldı. Danilo'nun en dikkat çeken cevabı ise Yenenlerin sorduğu, " Godfather mı? yoksa Kurtlar Vadisi mi? " sorusuna verdiği cevap oldu. Danilo Zanna, " abi tabiki de Kurtlar vadisi. Bu nasıl soru? Hatta ben bir dizi daha eklemek istiyorum. Kesinlikle Arka Sokaklar diziside bu şıklar arasında olmalıydı." cevabı ise stüdyoda uzun süre kahkahalara neden oldu. 

 Sürpriz Doğum Günü

 Ayrıca programın yine son bölümünde Danilo'ya EYS ekibi tarafından hazırlanan doğum günü sürprizi vardı. Geçtiğimiz gün yeni yaşını kutlayan Danilo Zanna, stüdyoya gelen pastaya bir hayli şaşırdı ve duygulandı. Mumları üfleyen Danilo,  bu sürpriz için Eser Yenenler başta olmak üzere tüm ekibe de tek tek teşekkür etti.