Vakıf Katılım web
Magazin 23.04.2018 02:00 Güncelleme: 23.04.2018 01:17

Ezo Sunal İle Lalala Konserinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Yüzlerce çocuğun ve ailelerinin katıldığı Ezo Sunal ileLALALA konserinde keyifli anlar yaşandı.
Ezo Sunal İle Lalala Konserinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

BKM Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleşen konserde 2-8 yaş grubuna yönelik hazırlanan EZO SUNAL İLE LALALA konserinde, çocuklar ve aileler, birbirinden eğlenceli şarkıları birlikte söyledi. Aynı zamanda interaktif bir gösteri sunan konserde çocuklar, eğlenceli oyunlara ve şarkılara eşlik etti. Birçok enstrümanla tanışma imkanı buldular.

Konseri izlemeye gelenler arasında Gül Sunal, Ali sunal ve eşi Nazlı Kurbanzade, oyuncu Murat Akkoyunlu eşi ve oğlu yer alıyor.

Konsere 2007'den beri her yıl Türkiye' ye gelerek eğitimler veren Orff Eğitmeni ve “Brincante”Estevao Marques katılması miniklere büyük sürpriz yaşattı. Dans muzik ve oyunlarda Ezo Sunal’a eslik ederek miniklerle eğlenceli dakikalar gecirdiler.

Ezo Sunal'ın proje önderliğinde hazırlanan okul öncesi ve bir ila ikinci sınıf öğrencilerinin derslerde veya evde aileleri ile uygulayabilecekleri müzikli oyunlar, yaratıcı el işi faaliyetleri, hikâyeler, dans ve hareket çalışmalarından oluşan bir mobil aplikasyon olan LALALA, orijinal şarkı, hikâye, oyun ve aktivitelerle dolu kocaman renkli bir dünya. Bu proje, çocukların kaliteli müzik dinlemesini, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını ve kendilerini ifade etmelerini destekleyen bir ortam ve fikirler dünyası yaratmayı amaçlıyor.

Konserde Ezo Sunal’a, keman- klavyede Ömer Öztüyen, basgitarda, Payam Ghasemi, gitarda Cansun Küçüktürk, davulda Cihan Kahvecioğlu eşlik etti.