Magazin 19.02.2019 00:33

Faruk Sabacı'nın Türkan Şoray Kanunu...

Prodüktör Dj Faruk Sabancı ile birlikte geçtiğimiz aylarda beraber çıkarttıkları yeni şarkıları '' For You" nun  klip toplantısı için klip yönetmeni ile beraber İstanbul'a gelen Maruv, Sabancı ile Hello dergisinin kapak çekimleri için objektif karşısına geçti.
Faruk Sabacı'nın Türkan Şoray Kanunu...

Derginin Kapak çekimlerinde yaklaşık iki saat boyunca objektiflere poz veren ikili daha sonra kısa bir Sultanahmet turu yaptı. Hürrem Sultan Hamamı'nın avlusunda mini şehir turlarına ara veren ikili, ardından yönetmen ve teknik ekibinde kendilerine dahil oması ile birlikte şarkılarının klip detayları için görüş alışverişi yaptılar. Sohbet sırasında hararetli bir tartışma içerisinde oldukları dikkatlerden kaçmayan ekibin tansiyonu bir anda yükseldi. Sinirlenerek masadan kalkmak isteyen Faruk Sabancı'yı partneri Maruv sakinleştirmeye çalıştı. 

Yaklaşık yirmi dakika süren gergin toplantının ardından hep birlikte mekandan ayrılan ekipten, Dj Faruk Sabancı kendisine yöneltilen soruları "Biraz sinirliyim şuan konuşmak istemiyorum '' sözleri ile yanıtsız bıraktı.

Gerginliği her halinden belli olan Faruk Sabancı'nın klip senaryosunda yer alan ateşli öpüşme sahnelerini veto ettiği ve yönetmenin bu konudaki ısrarı neticesinde oldukça sinirlendiği öğrenildi.