Spor 14.01.2019 15:35 Güncelleme: 16.01.2019 21:35

Federer Rahat Turladı; Andy Murray Geri Dönüşü Tamamlayamadı

Avustralya Açık'ta son 2 yılın şampiyonu Roger Federer rahat bir şekilde 2. tura yükselirken, emeklilik kararını açıklayan Andy Murray ise Bautista Agut'a 3-2 yenilerek turnuvaya ilk turda veda etti.
Federer Rahat Turladı; Andy Murray Geri Dönüşü Tamamlayamadı

Mina ÖZERTAN

Son iki yılın şampiyonu Roger Federer Avustralya Açık'ta zorlanmadan ikinci tura yükseldi. İsviçreli raket Rod Lover'daki ilk maçında Denis İstomin'i 6-3,6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.Ekselansları ikinci turda Dan Evans ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Avustralya Açık'ın ardından emekli olabileceğini açıklayan ve tenis dünyasında büyük bir üzüntüye neden olan Andy Murray ise Bautista Agut karşısında büyük bir savaş ortaya koydu.

GERİ DÖNDÜ AMA...

İspanyol raket karşısında setlerde 2-0 geriye düşen ancak pes etmeyen Murray, durumu 2-2'ye getirdi ancak geri dönüşü tamamlayamadı.

Kalçasındaki sakatlık nedeniyle kortta zaman zaman hareket etmekte zorlandığı görülen ve çektiği acı yüzüne yansıyan Britanyalı tenisçi, 4 saati geçen mücadele sonucu Agut'a 6-4,6-4,6-7,6-7 ve 6-2'lik setlerle 3-2 yenilerek Avustralya Açık'a ilk turda veda etti.

Bautista Agut 2.turda ev sahibi raketlerden John Millman ile çarşamba günü kozlarını paylaşacak.