Vakıf Katılım web
Magazin 14.09.2021 04:36 Güncelleme: 14.09.2021 07:53

FESTİVAL REKORU BURAY'LA KIRILDI

Şarkıları ile milyonları peşinden sürükleyen genç sanatçı Buray 'Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali'nde muhteşem bir performansa imza attı.
FESTİVAL REKORU BURAY'LA KIRILDI

Geçtiğimiz yıl salgın tedbirleri dolayısıyla ertelenen ve bu yıl kırk dokuzuncusu düzenlenen festivalin ikinci gününde sevenleri ile buluşan Buray, şarkıları ve muhteşem sahne şovu ile etkinlik alanını dolduran binlerce hayrana unutulmaz bir gece yaşattı. Renkli görüntülere ev sahipliği yapan konser alanında şarkılarını 35.000 (otuzbeş bin)'i aşkın müzikseverle birlikte koro halinde seslendiren Buray, 49.su düzenlenen festivalde birde rekor kırmış oldu.

Yabancı turistlerin de ön sıralardan takip ettiği etkinlikte sıcak hava balonlarının çepeçevre sardığı konser alanını ''Alaz Alaz'' yakan Buray, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sahnede adım atmadık yer bırakmadı. Yaz turnesi boyunca Ege ve Akdeniz sahil şeridi başta olmak üzere Anadolu'yu karış karış dolaşan genç sanatçı, güz ve kış döneminde de temposunun hiç düşmeyeceğinin ilk sinyallerini verdi.

Coşkunun ve müziğin ritminin bir an olsun düşmediği konserini seyircilerin isteği üzerine ''Deli Kız'' şarkısına yaptığı bis ile noktalayan Buray, sahneden alkış ve tezahüratlar eşliğinde indi.