Magazin 14.08.2018 02:01 Güncelleme: 14.08.2018 08:23

'İyi Oyun' Filminin Setine Sürpriz Ziyaret!

Sonbaharda vizyona girecek, merakla beklenen 'İyi Oyun' filminin seti geçtiğimiz günlerde sürpriz isimleri ağırladı. Sevilen müzik grubu Gripin'in üyeleri, filmin genç ve başarılı oyuncularıyla bir araya geldi.
'İyi Oyun' Filminin Setine Sürpriz Ziyaret!

Bilgisayar oyunu League of Legends oynayan beş gencin Türkiye’de gerçekleşecek turnuvaya hazırlık sürecini anlatan sıra dışı gençlik filmi ‘İyi Oyun’un çekimleri son sürat devam ediyor. Mert Yazıcıoğlu, Yiğit Kirazcı, Afra Saraçoğlu, Hakan Kurtaş, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı filmin seti geçtiğimiz günlerde sürpriz bir ziyarete tanık oldu.

 Rock müziğin önemli temsilcilerinden Gripin’in üyeleri, ‘İyi Oyun’un çekimlerine gelerek filmin oyuncularıyla bir araya geldi. Mert Yazıcıoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Tolga Canbeyli ve Bada Oh Deniz’le çekimler arasında sohbet eden Gripin, ekiple keyifli anlar yaşarken fotoğraf da çektirdi.

 Şu sıralar sürpriz bir isimle ‘İyi Oyun’ filmine özel şarkı hazırlayan Gripin’in bu çalışması da film gibi merakla beklenecek.

 Senaryosunu Emre Sirel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Umut Aral’ın oturduğu ve Türkiye’nin ilk e-spor gençlik filmi olarak bir “ilk”e imza atacak ‘İyi Oyun’, sonbaharda sinemaseverlerle buluşacak.