Magazin 20.09.2021 04:24

FIRTINAYA RAĞMEN ZİYNET SALİ!

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava, şehrin en iyi etkinliklerini Eylül ayında da müzikseverlere sunmaya devam ediyor.
FIRTINAYA RAĞMEN ZİYNET SALİ!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Turkcell Vadi Açıkhava, 18 Eylül akşamı Türk pop müziğinin güçlü sesi Ziynet Sali'yi ağırladı. Başarılı sanatçı konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Biletlerin konser öncesi tükendiği ama gecenin fırtına ve dolu yağarak başlaması kendisine hatırlatılan Sali, "Evet içerisi kalabalık. Bu durumda konseri erteleyemezdik. Size ve beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Biliyorum ki İstanbul'un birçok açık hava sahnesinde konser veren arkadaşlarım var. Doluya ve şimşeklere rağmen müzik susmasın. İsterim ki İstanbul'un ve ülkemizin her yanını müzik sesleri sarsın" dedi. 

HEM ROMANTİK HEM EĞLENCELİ!

Basın mensuplarının, "Dün evlilik yıl dönümünüzdü. Neler söylemek istersiniz?" sorusunu Sali, "İkinci yılımızı doldurduk. Güzel gidiyor, bu akşam sahnede yine beraberiz. Müziğe, aşka ve sevgiye devam ediyoruz" dedi. Konser sırasında 'Ömrüm' şarkısını söylerlen Sali, eşi Erkan Erzurumlu'yu yanına davet etti. Erkan Erzurumlu eşini alnından öptü.

Konsere Sagaza imzalı yeşil mini elbisesiyle başlayan Ziynet Sali, ikin7ci bölümüne de  Salih Balta'nın hazırladığı siyah ışıltılı elbisesiyle sahne aldı. Ziynet Sali sevilen şarkıları ve danslarıyla izleyenlere eğlenceli bir gece yaşattı.