Teknoloji 18.09.2018 13:39

Fizy Kullanıcılarına Festival Yüzde 50 İndirimli

Yenilikçi teknolojilerle Türkiye'de dijital müziğin kurallarını yeniden yazan fizy, bir ilke imza atıyor. Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production iş birliğiyle hayata geçirilen Türkiye'nin ilk ve tek popüler kültür festivali "fizy İstanbul Müzik Haftası" ile 6 gün boyunca tüm Türkiye müziğe doyacak. Festival yarın kapılarını açıyor. Biletler ise fizy kullanıcılarına yüzde 50 indirimli.
Fizy Kullanıcılarına Festival Yüzde 50 İndirimli

Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu fizy’nin öncülüğünde gerçekleşecek olan ve İstanbul’un müziğe doyacağı fizy İstanbul Müzik Haftası, 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde, Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonu ile Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşuyor. Altı gün boyunca Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivalinde önemli sanatçıların konserlerinin yanı sıra popüler kültürün dünü, bugünü ve geleceğini mercek altına alacak paneller, söyleşiler ve imza günleri olacak. fizy kullanıcıları festivalin keyfini çok daha avantajlı şekilde çıkaracak.

fizy indir, yüzde 50 indirimi kap

Festival boyunca gerçekleştirilecek konserler tek bilet şeklinde satın alınabileceği gibi, dileyen kombine bilet alarak altı gün sürecek bu özel etkinliğin tadını doyasıya çıkarabilecek. fizy uygulamasını cep telefonuna indiren kullanıcılar ise, festival biletlerine yüzde 50 indirim kazanacak. fizy İstanbul Müzik Haftası’nda dünyaca ünlü şarkıcıların konserlerini yüzde 50 indirimle dinlemek için fizy’i indirip 7273’e FIMH18 yazıp göndermek yeterli olacak. 

MFÖ ile kapılar açılıyor

fizy İstanbul Müzik Haftası yarın saat 14.00’te ‘Folktan Popüler Kitle Kültürüne: Türkiye’de müziğin değişimi ve süreklilikler’ konulu panel ile başlıyor. Gün boyunca devam eden panellerde ‘Şehirde Caz’, ‘Kentin Elektronik Yüzü’, ‘Yaşama Müzikle Tutunanlar: Hip Hop Gençliği’ gibi konular masaya yatırılacak. Festivalin konser açılışını ise MFÖ gerçekleştirecek. Konser Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde saat 21.00’de başlayacak.

Her yaş grubundan müziksevere hitap edecek

fizy İstanbul Müzik Haftası boyunca Alper Erözer, Athena, Ayhan Sicimoğlu, Baran Bayraktar, Bülent Ortaçgil, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Erlend Øye & La Comivita, Gökcan Sanlıman, Gripin, Kalben, Kenan Doğulu, Kruder & Dorfmeister, MFÖ, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ömür Gedik, Şebnem Ferah, Sena Şener, Selda Bağcan, Simge Sağın, Teoman, Tuna Kiremitçi ve daha pek çok ismin sahne alacağı festival, yıldızlar ve genç sanatçıları buluşturduğu programıyla her yaş grubundan müziksevere hitap edecek.