Vakıf Katılım web
Magazin 20.10.2021 04:15

GAİN'DEN YILDIZLARI BULUŞTURAN GÖRKEMLİ DAVET

GAİN yeni sezon lansman daveti ve Hamlet galası önceki akşam Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus'da gerçekleşti.
GAİN'DEN YILDIZLARI BULUŞTURAN GÖRKEMLİ DAVET

Sanat ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı davette, yönetmen Kaan Müjdeci’nin ses getirecek dizi projesi Hamlet’in galası da gerçekleştirildi. Dizinin yıldız oyuncuları davette tam kadro gövde gösterisi yaparken, konuklar ilk bölümünü izledikleri “Hamlet” ile adeta büyülendi. Gecenin finalinde sahneye çıkan Kenan Doğulu'nun muhteşem performansıyla keyif ve eğlence zirveye ulaştı.

Türkiye'nin en genç dijital içerik platformu GAİN’in, 1’inci yaşını doldurmasına az bir zaman kala gerçekleştirdiği davet, yeni sezonda izleyicileri bekleyen rengarenk dünyanın adeta bir ön izlemesiydi. Görkemli davet, sinemadan medyaya, iş dünyasından sanata, pandemi döneminin ardından tüm sektörü ilk defa buluşturdu. Konuklar arasında Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora, Bahar Şahin, Belçim Bilgin, Bensu Soral, Berrak Tüzünataç, Burak Kut ve Cansen Yeni, Burcu Kara, Ece Sükan, Emre Karayel, İlker Ayrık, İlker ve Aslı Kızmaz gibi önemli isimler yer aldı. İlyas Salman, İzzet Öz, Kenan Doğulu ve Beren Saat, Mehmet Turgut, Murat Cemcir, Müge Boz ve Caner Erdeniz, Şevket Çoruh ve Yılmaz Vural davetin diğer katılımcıları arasındaydı.

“Umarım medyada değişime ön ayak oluruz”

GAİN Kurucusu Gözde Akpınar davette kısaca söz alarak, sektörün uzun bir süre sonra ilk kez GAİN ev sahipliğinde bir araya geldiğinin altını çizdi. Akpınar, “Bu 10 aylık bir yolculuk. Hepimizin ortak mücadelesiyle, aile olma yolunda ilerleyerek, bize inanan ve kendi menfaati olmayan insanlarla bu yolda yürümeye başladık. Bizim derdimiz birazcık farklı. Bunu söze döktüğünüzde olmuyor. Biraz zamanla ve yaptıklarımızla bunu anlatacağımızı düşünüyorum. Umarım yeni dönem hepimize çok iyi gelir, çok bereketli gelir, medyada da bir şeylerin değişimine ön ayak oluruz” dedi.

Davetlilerden “Hamlet’e” tam not

Senaryosunu yazdığı ve yönettiği ulusal ve uluslararası yapımlarla adından söz ettiren Kaan Müjdeci’nin ilk dizisi olma özelliğini taşıyan Hamlet’in ilk bölümünü davetliler nefesini tutarak izledi. Gösterim öncesinde sahneye çıkarak söz alan Müjdeci, Hamlet ekibine ve GAİN ailesine teşekkür etti. Dizinin yıldız oyuncu kadrosunda yer alan Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora da davete katılarak geceyi unutulmaz kıldı.

Gala'nın ardından sahneye çıkan Kenan Doğulu, eğlenceyi adeta zirveye taşıdı. Davetliler dans ve sohbet eşliğinde Doğulu’nun sevilen şarkılarının tadını çıkardı.